Huomasitko Cristiano Ronaldon erikoisen tuuletuksen? Vihjaili olevansa kaikkien aikojen paras

Hattutempun jalkapallon MM-kisoissa Espanjan verkkoon paukuttanut portugalilaistähti Cristiano Ronaldo vihjaili tuulettamalla olevansa kaikkien aikojen paras pelaaja.

Pääkuvan videolla Tulosruudun juttua jalkapallon MM-kisojen perjantain tapahtumista.

Ronaldo avasi 3–3-tasapeliin päättyneessä perjantain ottelussa maalihanat jo neljännellä minuutilla rangaistuspotkusta. Espanjan Nacho Fernandez kaatoi rangaistusalueella Ronaldon, ja portugalilaiskärki kiitti pamauttamalla pelivälineen varmasti sisään.

Cristiano Ronaldosta tuli osuman myötä historian neljäs pelaaja, joka on onnistunut maalinteossa neljässä eri MM-turnauksessa. Ronaldo siveli osuman jälkeen leukaansa, ja moni tulkitsi hänen viestittävän olevansa vuohi (englanniksi goat).

Muun muassa uutistoimisto AP tarttui tuuletukseen ja näki viestin selvänä. Goat on myös kirjainlyhenne sanoille "greatest of all time" (kaikkien aikojen paras). 

Adidas järjesti hiljattain valokuvaussession argentiinalaistaituri Lionel Messin ja aidon vuohen kanssa. AP näki Ronaldon nyt viestittävän, että hän itse on vuohi, ei Lionel Messi.

Maailman parhaan pelaajan tittelistä ovat kilvoitelleet vuosikausia juuri Ronaldo ja Messi, jotka ovat olleet kilpakumppaneita Espanjan liigan suurseuroissa Real Madridissa ja FC Barcelonassa.

Messi ja Ronaldo on molemmat palkittu vuoden jalkapalloilijana viidesti. Kahtena edellisenä vuonna valinta on osunut Ronaldoon.

Lue myös:

    Uusimmat