Some räjähti Cristiano Ronaldon häkellyttävästä näytöksestä MM-kisoissa!

Portugalin Cristiano Ronaldo hiljensi lisää epäilijöitä perjantaina, kun Portugali ja Espanja pelasivat 3-3-tasapelin jalkapallon MM-kisoissa. 33-vuotias Real Madrid -tähti iski kolme maalia, joista viimeinen syntyi upeasta vapaapotkusta ottelun loppuhetkillä.

Pääkuvan videolla Tulosruudun juttua jalkapallon MM-kisojen perjantain tapahtumista.

Ronaldo on nyt tehnyt 84 maalia Portugalin A-maaottelussa. Eurooppalaisista pelaajista maalleen on iskenyt saman verran osumia vain unkarilaislegenda Ferenc Puskas.

Supertähden esitys räjäytti somen, joka täyttyi Ronaldoa hehkuttaneista viesteistä.

– En pysty hengittämään…. Se, mitä Cristiano Ronaldo tekee MM-kisoissa, on laitonta, ylisti miehen entinen joukkuekaveri Rio Ferdinand.

– Hämmästyttävää. Cristianolle ei ole sanoja, mehusteli puolestaan puolustajalegenda Franco Baresi.

Sosiaalisessa mediassa julkaistiin myös videokuvaa Lissabonista. Pätkässä näkyy, kuinka paikalla olleet portugalilaisfanit sekoavat Ronaldon vapaapotkumaalin jälkeen.

Aina kun Ronaldo tai Lionel Messi pelaa mahtavan ottelun, innostutaan somessa vastakkainasettelusta kaksikon välillä. Niin kävi myös perjantain ottelun jälkeen. Pilkkaa tehtiin muun muassa Messin äskettäisestä valokuvaussessiosta vuohen (GOAT eli Greatest Of All Time).

– Ronaldon ja Messin välinen kuvaussessio käy nyt vihdoin järkeen, veisteli yksi.

Toisessa suositussa meemissä on kuvattu Messi iPhone kädessään. Hänen esitetään kysyvän Siri-ohjelmistolta: "Hei Siri, kuka on maailman paras pelaaja?" "Cristiano Ronaldo", vastaa puhetunnistukseen perustuva ohjelma meemissä.

Messi saa vuoronsa tänään lauantaina, kun Argentiina kohtaa Islannin jalkapallon MM-kisoissa. Ottelu alkaa kello 16:00.

Lue myös:

    Uusimmat