Mainos

Huolestuttava trendi leviää maailmalla – vie laihuuden aivan uudelle tasolle

Instagramissa leviävä trendi saattaa olla tähänastisista kaikkein huolestuttavin.

Moni muistaa viime kesänä sosiaalisen median vallanneen trendin nimeltä ”Ab Crack”, jossa vatsalihasten väliin tuli jäädä näkyvä rako. Tänä vuonna tämä ei enää riitä, vaan nyt Instagramissa kehuskellaan näkyvillä kylkiluilla.

Tässä "Ribcage bragging"-trendissä ihon alta paistavia kylkiluita pidetään positiivisena ja ihailtavana, tavoittelemisen arvoisena asiana. Kylkiluut saadaan parhaiten esiin poseeraamalla makuuasennossa kädet pään taakse vietyinä. 

"Tämä on tyhmin asia koskaan"

Mukaan tähän laihuutta esittelevään trendiin ovat lähteneet muun muassa Kate Beckinsale, Kate Hudson ja Kourtney Kardashian, joiden sosiaalisen median tilejä seuraa miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Trendin julkitulon jälkeen onkin ryhdytty keskustelemaan siitä, millaisia vaikutuksia näillä kuvilla voi olla etenkin nuoriin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Twitterissä käydään tällä hetkellä kovaa keskustelua trendin terveellisyydestä.

– Ribcage bragging – rintakehän luiden näyttäminen trendaa Instagramissa. Se ei ole terveellistä ja julkkisten tulisi lopettaa se välittömästi, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä on tyhmin asia koskaan. Useimmat ihmiset vetävät vatsaansa sisään luodakseen efektin näkyvistä kylkiluista olematta superlaihoja, toinen toteaa.

Monet tahot toivovat, että nämä esikuvina toimivat naiset ymmärtäisivät, kuinka suuri vaikutus heidän julkaisemillaan kuvilla voi olla.

Video: Vaikka sosiaalisen median vaikutuksista keskustellaan usein, siitä voi olla joissain tapauksissa myös suuri apu. 

2:36

Lähde: Dailymail

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.