Hulvaton tilannekuva naurattaa – vauva ilmaisi mielipiteensä perhekuvauksesta erikoisella tavalla

Kauniisiin vauvakuviin vaaditaan monta tuntia työtä ja paljon hauskoja sattumia. 

Nämä poikalapsen vanhemmat voivat todistaa, että vaipan poisottamisen jälkeen vanhempien tulee olla valmiita lähes mihin tahansa.

Kun Farren ja Jeff Carlson lähtivät otattamaan perhekuvaa kolmannen poikansa kanssa, he tiesivät, että alastonkuva voisi olla riskialtis. Ja sitä se oli.

Valokuvaaja onnistui nappaamaan perhekuvauksissa sattuneesta tilanteesta hauskan otoksen, joka huvittaa nyt sekä perhettä että sosiaalisen median käyttäjiä. 

Vauvoja kuvatessa tulee valmistautua kaikkeen

Valokuvaaja Abbie Rogers oli nähnyt paljon vaivaa täydellisen valokuvan ottamista varten, eikä hän ollut lainkaan yllättynyt siitä, että pieni vauva päätti keskeyttää kuvaukset omintakeiselle tavalla. Kaksi viikkoa vanha Pryor-vauva päätti nimittäin pissata kesken kuvauksen. 

– Vauvat ovat tyypillisesti ilman vaatteita jopa parin tunnin ajan kuvauksia varten, joten mahdollisuudet tähän ovat melko suuret, Rogers selittää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lisäksi kuvaaja kertoo, että hän joutuu pyykkäämään melko paljon vastasyntyneiden kuvausten aikana.

Tätä Facebookiin lisättyä hauskaa kuvaa on jaettu jo tuhansia kertoja. Kuvaaja kertoo, että vaikka hän on kuvannut perheitä lukuisia kertoja, tämä oli ensimmäinen kuva, joka on noussut suosituksi suuren yleisön keskuudessa. Vanhemmat toivovat, että kuva tulee naurattamaan heidän poikaansa tulevaisuudessa. 

Hauskan tilannekuvan lisäksi perheestä onnistuttiin ottamaan myös onnistuneita otoksia. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja