Huippumalli Bella Hadid jätti alkoholin puoli vuotta sitten – avasi päätöksensä taustoja: "Tuntui, etten voinut kontrolloida itseäni"

Katsoja häiriköi Chanelin muotinäytös 0:32
Joskus kuokkavieraat onnistuvat tunkeutumaan catwalkille - jopa Pariisin muotiviikoilla.

Lääkärin sanat alkoholin vaikutuksista olivat viimeinen niitti Bella Hadidille. 

Huippumalli Bella Hadid, 25, kertoo jättäneensä alkoholin noin puoli vuotta sitten. Hadid kertoo rakastaneensa alkoholia, mutta kokeneensa päihteen vaikuttavan hänen mielenterveyteensä kohtuuttomasti.

– Olen juonut oman osani. Rakastin alkoholia, Hadid kertoi haastattelussa.

Juominen meni Hadidin mukaan siihen pisteeseen, että hän perui illanviettoja ja juhlia pelkonsa vuoksi, sillä hänellä ei ollut itsekontrollin tunnetta.

– Tuntui, etten pystyisi hallitsemaan itseäni, hän myönsi. 

Yksi merkittävä tekijä juomisen vähentymiseen oli myös se, kun lääkäri oli näyttänyt mallille kuvia skannatuista aivoista ja alkoholin vaikutuksista niihin. Erityisesti mielenterveysongelmien kanssa kamppaillelle Hadidille tilanne oli merkittävä. Hadid on avautunut mielenterveydellisistä haasteistaan muun muassa Voguen videolla.

– En tunne tarvetta juoda enää, koska tiedän miten se vaikuttaa itseeni kolmelta aamuyöstä, kun herään kamalaan ahdistukseen ja miettimään asioita, joita olen sanonut  viisi vuotta sitten.

Niimpä huippumalli aikoo pysytellä raittiina myös jatkossa.

Bella Hadid on seurannut äitinsä Yolanda Hadidin jalanjälkiä mallin urallaan, ja hän onkin toiminut muun muassa Diorin mainoskasvona. Hänen isänsä on kiinteistömiljonääri Mohammed Hadid. Huippumallin perheeseen kuuluu neljä muuta sisarusta, joista Gigi Hadid ja Anwar Hadid toimivat niin ikää malleina.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat