Huippumalli Bella Hadid julkaisi hulvattoman kuvan Gigi-siskonsa kanssa – seuraajat haltioissaan

Bella Hadid julkaisi harvinaisen raskauskuvan sisarestaan Instagramissa.

Huippumalli Gigi Hadidin esikoislapsen lasketun ajan arvioitiin olevan elokuun lopulla jo aivan nurkan takana, kun kaunotar julkaisi yllättäen Instagram-tilillään ensimmäiset otokset raskausajaltaan.

Nyt myös Hadidin sisar Bella Hadid julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa näkyy hänen sisarensa raskausvatsa. Myös Bella itse poseeraa kuvassa omaa vatsaansa pidellen.

Sen sijaan, että sisarukset olisivat yhtä aikaa raskaana, on kyseessä vitsi.

– 11. kesäkuuta 2020. Kaksi pullaa uunissa, tosin minun on tullut hampurilaisesta ja Gigin Zaynista. Rakastan teitä molempia niin hiivatisti, etten voi lopettaa itkemistä, Bella kirjoitti.

Bellan vitsi upposi mainiosti tämän Instagram-seuraajiin.

– Hampurilaiskyynelten virta on ehtymätön, eräs veisteli.

– Tämä sai minut hymyilemään leveästi, toinen puolestaan kirjoitti.

Kuva on Page Sixin mukaan käynnistänyt myös spekulaatiot siitä, että Gigi Hadid olisi jo synnyttänyt kaikessa hiljaisuudessa. Tätä ei kuitenkaan ole vahvistettu, vaikka sisarusten äiti on aiemmin ilmoittanut lasketun ajan olevan syyskuussa.

Gigi Hadid, 25, kertoi kesällä odottavansa esikoistaan yhdessä muusikkomiehensä Zayn Malikin, 27, kanssa. Hän puhui kesällä myös siitä, miksei ole tahtonut tehdä raskaudestaan isoa numeroa julkisuudessa.

– Monet ihmiset ovat hämmentyneitä, miksi en jaa enempään, mutta raskaus osui keskelle pandemiaa. Näin ollen on ilmeistä, ettei raskauteni ole maailman tärkein asia, Hadid kommentoi ja sanoi koronapandemian ja Black Lives Matter -liikeen ansaitsevan enemmän huomiota.

– Se on syy, miksi olen ajatellut, että tämä on sellainen asia, jota minun ei tarvitse jakaa muiden kuin perheeni ja ystävieni kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat