Gigi Hadid ja Zayn Malik: Ero! Suosikkilaulajan väitetään lyöneen anoppiaan

Gigi Hadid ja Zayn Malik ovat eronneet – taas.

Hollywoodista kantautui hiljattain erouutisia, kun supermalli Gigi Hadid ja aiemmin One Direction -poikabändissä vaikuttanut, ja sittemmin soolouraan keskittynyt laulaja Zayn Malik päätyivät pistämään lusikat jakoon. Useat lähteet ovat vahvistaneet erouutiset People-lehdelle.

Hadidin ja Malikin suhde on ollut viime vuosina melkoista vuoristorataa, ja kaksikko on eronnut useita kertoja aikaisemminkin. Seventeen-lehden mukaan pariskunta alkoi tapailla vuonna 2015. Keväällä 2016 kaksikko erosi ensimmäisen kerran. Vain kuukautta myöhemmin Hadid kumosi erohuhut. Suhde on jatkunut on-off-tyylisesti usean vuoden ajan. Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsensa viime vuonna.

Tällä kertaa ero vaikuttaa olevan aikaisempaa sotkuisempi. TMZ:n tietojen mukaan Hadidin äiti Yolanda Hadid väittää Malikin lyöneen tätä, ja tästä syystä mallikaunottaren äiti harkitsee poliisin pakeille menemistä. TMZ:llä ei ole varmaa tietoa siitä, mikä johti väitettyyn lyömiseen.

Malik kommentoi tilannetta Twitterissä sanoen, ettei toivonut asian tulevan yleiseen tietoon.

– Yrittääkseni suojella (turvallista ja yksityistä tilaa, jossa tyttäreni voisi kasvaa) suostuin olemaan kiistämättä väitteitä, jotka saivat alkunsa riidasta kumppanini perheenjäsenen kanssa, joka tuli kotiimme kumppanini ollessa poissa useita viikkoja sitten, Malik kirjoitti jakamassaan postauksessa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Useat lähteet ovat vahvistaneet People-lehdelle, että Malikin jakama postaus koskee nimenomaan Yolanda Hadidia.

Malik on sittemmin kommentoinut väitettyä lyömistä TMZ:lle kiistäen jyrkästi käyneensä käsiksi anoppiinsa.

– Kiellän jyrkästi lyöneeni Yolanda Hadidia, ja tyttäreni vuoksi kieltäydyn antamasta lisätietoja. Ja toivon, että Yolanda harkitsee uudelleen vääriä väitteitään ja alkaa parantamaan näitä perheongelmia yksityisesti, Malik sanoi TMZ:lle.

Yolanda Hadidin ja Malikin välillä ei tiedetä olevan aikaisempia ongelmia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä. Kuvassa Yolanda Hadid, Gigi Hadid, Zayn Malik ja Malikin äiti Tricia Malik.

Lähteet: People, TMZ, Seventeen

Lue myös:

    Uusimmat