Mainos

Huippukokki rohkaisi ruoanlaittoa pelänneen Jessican kokkamaan: "Ei jännitä, jos joku tulee meille syömään"

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa Kari Aihinen teki jääkaappitarkastuksen.

Kaappaus keittiössä -ohjelma auttoi Jessicaa löytämään ruoanlaiton ilon.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa tavattiin Nurmijärvellä asuva perhe, jonka ruokavalio koostui lähinnä eineksistä. Viisihenkisen perheen äiti Jessica inhosi ruoanlaittoa, eikä epäonnistumisen pelon vuoksi halunnut kokeilla uusia ruokalajeja.

Huippukokki Kari Aihisen avulla perheen ruokatottumukset saatiin muutettua täysin. Jessica kertoo MTV Uutisille, ettei vanhoihin tapoihin ole palattu kuvausten jälkeen.

– Meillä syödään minun tekemääni ruokaa.

Jessican mukaan ne kerrat, kun pöytään on lasten vaatimuksesta katettu eineksiä, voi laskea yhden käden sormilla. Hän valmistaa perheelleen tavallisia kotiruokia, ja jokaisella aterialla syödään paljon kasviksia ja salaattia.

Perheen arki on muuttunut ohjelman kuvausten jälkeen. Lapset ovat aloittaneet päiväkodin ja Jessica on palannut töihin. Siitä huolimatta ruoanlaitolle löytyy aikaa.

– Voi kuulostaa siltä, ettei olisi aikaa, mutta kyllä sitä on. Ei haittaa, että lapset ovat paikalla, sillä tiedän tarkkaan, mitä teen. 

Ohjelmassa Jessica kertoi, ettei nauti ruoasta ja syö vain, koska on pakko. Kari Aihisen oppien myötä Jessican suhde ruokaan on muuttunut täysin. Nykyään hän syö säännöllisesti ja monipuolisesti, ja on huomannut muutoksen jaksamisessaan.

– Olen pirteämpi ja jaksan paljon enemmän, kun syön.

Jessican mukaan Aihinen auttoi häntä luottamaan itseensä ja taitoihinsa. Nykyään hän uskaltaa tehdä ruokaa ja kokeilla uusia reseptejä.

– Olen uskaltanut tarjota ruokaa muillekin kuin meidän perheelle. Ei jännitä, jos joku tulee meille syömään, Jessica iloitsee.

Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja