Huippukauden pelannut Tuukka Rask vihjaa lopettamisen mahdollisuudella: ”Katsotaan, että pelaanko edes silloin”

4:04
Tuukka Rask pysäytti Vancouverin NHL-kierroksella 5. helmikuuta.

Edelleen NHL:n huippumaalivahteihin lukeutuva Tuukka Rask ei sulje pois mahdollisuutta komean kiekkouransa lopettamista, kun hänen nykyinen sopimuksensa umpeutuu.

Koko NHL-uransa Boston Bruinsia edustanut Rask on tällä koronaviruksen takia keskeytyneellä kaudella torjunut 41 ottelussa kiekkoja 92,9 prosentin varmuudella. Hänen päästettyjen maalien keskiarvonsa 2,12 on koko liigan paras.

33-vuotiaan Raskin vuonna 2013 tekemä kahdeksanvuotinen sopimus umpeutuu ensi kauden päätteeksi. Tällä hetkellä suomalaisveskari pitää kaikki vaihtoehdot uran jatkon kannalta auki.

– Minulla on vuosi sopimusta jäljellä, joten katsotaan, että pelaanko edes silloin, Rask kommentoi NESN-kanavan mukaan The Boston Globelle kysyttäessä hänen tulevaisuuden pelimääristään.

Toimittajan kysyessä lopettamisen mahdollisuudesta Rask jätti kaikki ovet auki.

– Katsotaan. Kaikki on mahdollista, Rask kommentoi lyhyesti.

Kuluvan kauden peruminen kokonaan olisi Bostonille kova isku. Joukkue on noussut koko itäisen konferenssin kärkipaikalle ja on yksi varteenotettavimmista ehdokkaista tämän vuoden mestariksi.

Rask oli mukana voittamassa seuran edellistä Stanley Cup -mestaruutta vuonna 2011, mutta tuolloin kakkosmiehen roolissa Tim Thomasin kantaessa torjuntavastuun. Sen jälkeen suomalainen on johdattanut Bruinsin kahdesti finaaleihin vuosina 2013 ja 2019, mutta kummallakin kerralla kausi on päättynyt tappioon.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.