Huhhuh! Tällaista jälkeä syntyy, kun taistelupanssarivaunu ajaa täydellä vauhdilla päin 3-sarjan Bemaria

0:59
Viime kesän Strong Europe Tank Challenge -kisassa ei jyrätty Bemareita, mutta tämäkin suoritus on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Joku saattaisi kysyä, mitä järkeä tässäkin taas oli, mutta ei nyt tartuta pikkuseikkoihin. Keskittykäämme ihastelemaan, kuinka saksalaisvalmisteiset ajoneuvot ottavat toisistaan mittaa varsin epäreilussa voimainkoetuksessa.

Saksassa järjestetään vuosittain Strong Europe Tank Challenge -mittelö, jossa eri maiden sotilaista koostuvat panssarivaunutiimit kilpailevat muun muassa siitä, kuka tuhoaa henkilöauton kaikkein näyttävimmin.

Emme tiedä, miten jutun lopusta löytyvällä videolla esiintyvä tiimi pärjäsi kokonaiskilpailussa, mutta Suomenkin puolustusvoimien käyttämä Leopard 2A4 tekee joka tapauksessa selvää jälkeä E36-koppaisesta 3-sarjan BMW:stä.

Parhaat päivänsä nähnyt kolmossarjalainen muuttuu silmänräpäyksessä tunnistamattomaksi läjäksi metalliromua ja -pölyä. Painoa 2A4-mallisella Leopardilla on lähes 60 tonnia ja huippunopeuskin yli 70 kilometriä tunnissa.

Tapahtuma on järjestetty nyt kolme kertaa. Emme kuitenkaan saaneet vahvistettua, minkä vuoden kisoista oheinen video on peräisin. 

Lähde: The Drive

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja