Hollywood-tähti Gwyneth Paltrow väittää lihoneensa koronan takia – aloitti rajun laihdutuskuurin: "Tämä on ollut ihmeellistä"

Hollywood-näyttelijä Gwyneth Paltrow tietää miltä tuntuu taistella koronakiloja vastaan.

Näyttelijä ja hyvinvointiyritys Goopin keulakuva Gwyneth Paltrow, 48, kertoo Dr. Will Colen podcast-vierailun yhteydessä kärsineensä viime aikoina aineenvaihduntaan liittyvistä ongelmista ja painonnoususta.

– Olen huomannut, että viime vuosien aikana aineenvaihduntani on hidastunut. Tiedän, että paljon siitä on menopaussia. Olen 48-vuotias ja tiedän, että naiset menettävät 30 prosenttia aineenvaihdunnan nopeudesta tultuaan tähän elämänvaiheeseen, Paltrow kertoo.

Paltrow ilmoitti hiljattain sairastaneensa koronan jo pandemian varhaisessa vaiheessa. Hän uskoo sen vaikuttaneen myös hänen painonnousuunsa.

– Luulen, että osa johtuu koronasta. Lääkärini New Yorkissa sanoi, että se on vaikuttanut usean hänen potilaansa aineenvaihduntaan myös, Paltrow kertoo.

Myös hänen kykynsä palata takaisin hyvään kuntoon on heikentynyt.

– Pystyin syömään todella hyvin muutaman päivän ajan ja liikkumaan paljon, kilot olivat poissa. Näin ei tapahtunut viime vuoden aikana, tähti kuvailee vartalonsa toimintaa.

Paltrow kertoo ottaneensa käyttöön luuliemikeiton, ketogeenisen dieetin ja väliaikaisen paastoamisen. Kaiken tämän yhdistelmä on auttanut tähteä laihtumaan.

–Tämä on ollut ihmeellistä. Olen laihtunut jo viisi kiloa siitä kuin aloitin.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja