Hollywood-tähti antoi lapsensa imeä varpaitaan – vaimo vastasi kovaan kritiikkiin

Armie Hammerin julkaisema video kummastutti tähden seuraajia. Nyt hänen vaimonsa puolustaa tapahtunutta.

Call Me By Your Name -hittielokuvassa toista pääosaa esittänyt Armie Hammer kohautti julkaisemalla Instagram-tilillään videon, jossa hänen kaksivuotias poikansa imee hänen varpaitaan.

Huumorilla julkaistuun videoon Hammer oli lisännyt tekstin, jossa hän väitti poikansa imeneen varpaita jopa seitsemän minuutin ajan. Pätkässä hänen poikansa ja Hammerin isä nauravat tapahtuneelle. Samalla hänen vaimonsa kuullaan taustalla toteavan, että pojan toiminta ei ole normaalia.

Video keräsi tähden seuraajilta paljon kriittisiä kommentteja. Useat kommentoijista eivät pitäneet näkemästään.

– Ei todellakaan hauskaa, täysin sopimatonta, yksi kommentoi.

– Todella ällöttävää. Miksi julkaista tämä ja antaa sen jatkua seitsemän minuutin ajan? Toinen seuraaja ihmetteli.

Hammer päätyi lopulta poistamaan videon, mutta julkkisblogia jo vuosien ajan pyörittänyt Perez Hilton otti pätkän talteen ja julkaisi sen omalla Instagram-tilillään.

Nyt Hammerin vaimo Elizabeth Chambers Hammer on ottanut videoon kantaa. Chambers tarkensi alkuperäisen videon kontekstia Hiltonin julkaisuun. Hänen mukaansa pariskunnan lapsi ei oikeasti ollut varpaiden kimpussa seitsemän minuutin ajan, vaan kyseessä oli enemmänkin viisi sekuntia.

– Poikamme tykkää leikkiä ihmisten jaloilla ja julkaisin videon perheemme nähtäväksi, koska tämä vaihe on eräänlainen sisäpiirin vitisi, Chambers selvensi ja totesi, että Hammerin ei olisi pitänyt julkaista videota kaikkien nähtäväksi.

– Voin vakuuttaa, että lastemme turvallisuus ja hyvinvointi on aina etusijalla, hän päätti.

Lähde: People

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja