Näyttelijä syytti kollegoita itsekeskeisyydestä – omatkin fanit hermostuivat

Näyttelijä Armie Hammer nostatti Twitterissä myrskyn puuttumalla kollegoidensa tapaan surra. 

Marvel-sarjakuvista tunnetun Stan Leen menehtyminen sai elokuva-alan ammattilaiset muistelemaan legendaa sosiaalisessa mediassa. 

Useat näyttelijät, kuten Hugh Jackman ja Tom Hardy, julkaisivat tileillään kuvia, joissa he poseeraavat Leen kanssa. Kuvateksteissä kunnoitetaan Leen muistoa ja kerrotaan surusta. 

Call me by your name -elokuvasta tuttu näyttelijä Armie Hammer puuttui asiaan Twitterissä

– Niin koskettavaa nähdä kaikkien julkkisten postaavan itsestään kuvia Stan Leen kanssa... Ei ole parempaa tapaa kunnioittaa legendaa kuin julkaista kuva itsestään, Hammer ivaili kollegoilleen. 

Kommentti sai heti osakseen kritiikkiä, mutta Hammer puolusti kantaansa. Miehen mukaan omakuvan postaamalla julkkikset kääntävät huomion kuoleman sijasta itseensä ja siihen, kuinka hienolta heistä on tuntunut tavata Lee. 

– Jos Stan vaikutti sinun elämääsi (kuten meidän kaikkien), julkaise hänen työnsä, joka on koskettanut sinua eniten, Hammer sanoi. 

Hammer ei kuitenkaan saanut ymmärrystä mielipiteelleen. Ihmiset kritisoivat sitä, kuinka Hammer surun hetkellä päätti puuttua muiden tapaan surra.  

Jopa miehen omat fanit ilmoittivat, että lausunto oli tökerö. 

– Menetin äskettäin erittäin hyvän ystäväni, ja kun julkaisen meistä kuvia, joissa olemme vihdoin päässeet tapaamaan, ihmiset näkevät, kuinka tärkeä hän minulle oli, eräs fani kommentoi.

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja