Hoitaja pynttäsi dementoituneen vanhuksen 72-vuotishääpäivän kunniaksi – puolison ilme on näkemisen arvoinen

Vanhainkodin työntekijä auttoi 72 vuotta naimisissa ollutta paria viettämään hääpäiväänsä. 91-vuotiaista kyyhkyläisistä kuvattu video osoittaa, että vuosikymmeniä jatkunut rakkaus ei ole sammunut.

Yli seitsemän vuosikymmentä yhdessä olleet yhdysvaltalaiset Leonard ja Shirley Matties osoittavat esimerkillään, että jos toista todella rakastaa, hänen vuokseen on valmis tekemään töitä. Ja se työ kantaa vielä vanhoille päiville asti.

Coloradossa sijaitsevan vanhainkodin työntekijältä Ardis Behrendseniltä pariskunnan rakkaus ei ollut jäänyt huomaamatta. Tämän vuoksi hän halusi auttaa Leonardia ja Shirleytä julistamaan 72-vuotishääpäiväänsä ja järjestää parille juhlakuvaukset.

"Yksi kauneimmista asioista, joita olen ikinä nähnyt"

Ardis ehosti Shirleyn ja puki hänet vaaleanpunaiseen juhlamekkoon. Sitten hoitaja vei vanhuksen pyörätuolissa puolisonsa luo.

Leonardin hurmioitunut ilme Shirleyn nähdessään ei jättänyt arvailujen varaan, kuinka paljon mies puolisoaan rakastaa.

– En voi edes alkaa kertoa teille, miltä tuntui tänään olla todistamassa niin paljon rakkautta ja tunteita. Leonardin kasvojen ilme, kun Shirley tuotiin, oli yksi kauneimmista asioista, joita olen ikinä nähnyt, Adris kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Dementoitunut vaimo muisti miehensä juhlapäivänä


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunnalla on seitsemän lasta. Yksi heistä, Carolyn Martell, kertoo CBS News -uutissivustolle, että hänen äidillään on dementia. Leonardin on ollut vaikea ymmärtää vaimonsa sairautta. Mutta juhlapäivänä Shirleyllä ei ollut ongelmia muistaa elämänsä rakkautta.

Kun Leonardilta ja Shirleyltä kysyttiin heidän pitkän liittonsa salaisuutta, vastaus oli yksinkertainen. Työ.

– He eivät vain anna periksi. Se on aika erityistä, Carolyn sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja