Hittisarja The Crown herätti niin suuria tunteita, että ministerikin puuttui peliin – ovatko nämä sokeeraavat kohtaukset faktaa vai fiktiota?

9:15
The Crown -sarjan uuden kauden tapahtumat menivät tunteisiin - ovatko nämä kohua herättäneet käänteet faktaa vai fiktiota?

MTV Uutiset Live ruotii brittihovin suurimpia skandaaleja käsitelleen The Crown -sarjan uuden tuotantokauden, jossa nähdyt käänteet puhuttavat yhä maailmalla. Mitkä sokkikäänteistä ovat totta ja mitkä tarua?

Kuningatar Elisabetin valtakaudesta kertova hittisarja The Crown sai marraskuussa jatkoa, kun neljännen kauden jaksot tulivat katsottaviksi Netflixiin. Uusi kausi herätti runsaasti keskustelua jo ennen ilmestymistään, sillä jaksoissa päästiin seuraamaan maailman puhutuinta kolmiodraamaa prinssi Charlesin, prinsessa Dianan ja Camilla Parker-Bowlesin välillä.

Dianan ja Charlesin avioliitto on kuvattu sarjassa niin karulla tavalla, että Charlesin roolissa nähty Josh O’Connor on kertonut pahimpien riitakohtausten näyttelemisen tuntuneen suorastaan tuskalliselta.

Herttuatar Camilla puolestaan joutui ärhäkän somemyrskyn kohteeksi, kun Dianan fanit ryntäsivät sankoin joukoin julkaisemaan jaksot nähtyään ilkeitä kommentteja Camillasta ja Charlesista hovin somekanaviin.

Lopulta jopa Britannian kulttuuriministeri otti julkisesti kantaa sarjan nostattamaan kohuun ja esitti, että Netflixin tulisi laittaa sarjalle fiktioleima, vaikka tapahtumat pohjaavatkin tositapahtumiin. Käänteet puhuttavat silti edelleen kovasti kansainvälisessä lehdistössä, ja muun muassa prinsessa Dianan entinen hovimestari on antanut oman arvionsa siitä, mitkä sarjan tapahtumista ovat totta ja mitkä eivät.

Myös MTV Uutiset Live ruoti puhuttavimmat käänteet. Mitkä kuninkaalliseen kolmiodraamaan liittyvät sokeeraavat käänteet ovat todella tapahtuneet ja mitkä eivät? Se selviää yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja