The Crown -tähdeltä tunteikas tilitys sarjan kuvauksista – yksi kohtaus pysäytti: "Se oli todella tuskallista"

Prinsessa Dianan kuolemasta 20 vuotta 1:50
Prinsessa Dianan kuolemasta tuli elokuussa 2017 kuluneeksi jo 20 vuotta

Prinssi Charlesin roolissa suosikkisarja The Crownissa nähtävä Josh O'Connor kertoo, että Charlesin ja Dianan riitojen kuvaaminen oli tuskallista.

Kuninkaallisfanien odotus palkittiin sunnuntaina, kun kuningatar Elisabetin valtakaudesta kertovan The Crown -sarjan neljäs tuotantokausi ilmestyi sunnuntaina katsottavaksi Netflixiin. 

Neljäs kausi on ollut odotettu, koska mukaan juonenkäänteisiin astui vihdoin myös prinsessa Diana. Ensimmäisessä jaksossa Dianan ja prinssi Charlesin ensikohtaaminen kuvattiin satumaisena. Kauden edetessä kuitenkin nähdään, kuinka suhde kuihtuu nopeasti, kun Diana ymmärtää Charlesin olevan yhä rakastunut Camilla Parker-Bowlesiin ja Charles närkästyy siitä, kuinka kansa rakastuu Dianaan ja tämän suosio kasvaa prinssiä suuremmaksi. 

Prinssi Charlesin roolissa parin aiemman kauden tapaan nähtävä näyttelijä Josh O'Connor kertoo Express-lehdelle, että parin riitaisien välien näytteleminen tuntui välillä jopa tuskalliselta.

Hän kuvailee lehdelle, että Diana saa tuntea nahoissaan kaikki tunteet, joita Charles on pitänyt sisällää sarjan aikana.

– Muistaakseni hän sanoo jopa, että kieltäytyy olevansa syyllinen groteskiin, epäsäätyiseen avioliittoon, muistelee O'Connor, jonka mukaan hänestä tuntui kuvauksissa pahalta vastanäyttelijänsä Emma Corrinin puolesta kohtauksia tehtäessä.

– Se oli todella tuskallista. 

O'Connorin mukaan kohtaus oli ehdottomasti kaikkein kiusallisin näytellä.

– Emma-raukka joutui kuuntelemaan sitä solvausta. Myös minulle se tuntui vaikealta, koska minussa ei ole pätkääkään vihaa, aggressiivisuutta tai väkivaltaisuutta.

O'Connor on näytellyt prinssi Charlesia nyt kaksi vuotta. Hän kertoo, että Walesin prinssi on päässyt tuona aikana hänen ihonsa alle.

– Vaikeinta on tehdä muita projekteja kuulostamatta Charlesilta!

Lue myös:

    Uusimmat