Suosikkisarja kuumensi Diana-fanien tunteet: Herttuatar Camilla joutui keskelle somemyrskyä – hovi turvautui äärimmäiseen keinoon

1:50
Prinsessa Dianan nauttii edelleen suurta suosiota kansan keskuudessa, vaikka hän menehtyi vuonna 1997 - näin fanit muistivat prinsessaa, kun tämän kuolemasta tuli kuluneeksi 20 vuotta

Prinsessa Dianan fanit ilmestyivät sankoin joukoin kirjoittamaan ikäviä kommentteja herttuatar Camillasta sosiaaliseen mediaan ladattuihin kuviin.

Brittihovin kenties kuohuttavimmat käänteet ovat olleet marraskuussa jälleen tapetilla sen jälkeen, kun Netflixin hittisarjan The Crownin neljäs tuotantokausi ilmestyi vihdoin katseltavaksi. Kuningatar Elisabetin valtakaudesta kertovassa sarjassa on edetty 1980-luvulle, ja sarjassa keskeisessä osassa onkin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan onneton avioliitto, jota väritti Walesin prinssin suhde nuoruudenrakkauteensa Camilla Parker-Bowlesiin.

Sarjassa nähty dramatisoitu kuvaus kenties maailman puhutuimmasta kolmiodraamasta vaikuttaa menneen prinsessa Dianan faneilla tunteisiin vielä vuosikymmentenkin jälkeen, vaikka brittilehti Mirrorissa muistutetaan, ettei kaikki tapahtunut historioitsijoiden mukaan todellisuudessa aivan kuten sarjassa on esitetty. 

Dianan fanit reagoivat kuitenkin hyvin voimakkaasti, kun Cornwallin herttuattaresta julkaistiin viime perjantaina kuva sekä brittihovin virallisella Instagram-tilillä että Charlesin ja Camillan omalla Instagram-tilillä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Dianan muisto elää ikuisesti.

– Emme ole unohtaneet, mitä te teitte Dianalle.

– Hänet muistetaan aina ihmisten prinsessana ja Camilla toisena naisena.

– Diana on ikuisesti meidän kuningattaremme.

E!News kertoi tällä viikolla tarkkasilmäisimpien havainneen, että Charlesin ja Camillan Twitter-tilillä olisi rajoitettu kommentointia The Crownin myötä tulleisiin prinsessa Dianaan liittyvien kommenttien takia.

Sivuston mukaan Clarence Housen twiitteihin voivat tällä hetkellä vastata ainoastaan sellaiset Twitter-käyttäjät, joita Clarence House seuraa tai jotka he ovat itse maininneet omien twiittiensä yhteydessä.

Prinssi Charles ja prinsessa Diana muuttivat erilleen vuonna 1992 ja erosivat virallisesti vuonna 1996. Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa vuonna 1997.

Camilla ja Charles saivat vihdoin toisensa vuonna 2005. Herttuattaren elämäkerran kirjoittanut Penny Junor arvioi ennen parin 15. hääpäivää, että Camillan maine on vähitellen parantunut – joskaan The Crownin aiheuttamaa myrskyä ei ollut vielä tuolloin koettu.

– Camilla antaa hänelle voimaa ja Charles tarvitsee häntä, Junor sanoi ja arvioi suhteen olevan hyvin onnellinen.

– He saavat toisensa nauramaan, mikä on avain kaikkeen. En usko, että Charles olisi tänä päivänä kuka hän on, jos hänen olisi täytynyt luopua Camillasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja