Hirvittävän mellakan käynnistänyt UFC-mestari puhisi Conor McGregorin toiminnasta: "Hän melkein tappoi kaksi ihmistä"

UFC:n kevytsarjan titteliottelun jälkeen mellakan käynnistänyt mestari Habib Nurmagomedov pahoitteli käytöstään, mutta antoi myös palaa vastustajansa Conor McGregorin suuntaan.

Pääkuvan videolla tunnelmia ottelusta.

Nurmagomedov hyökkäsi heti neljännessä erässä nappaamansa voiton jälkeen Las Vegasin T-Mobile Arenan häkin yli McGregorin taustajoukkojen kimppuun. Venäläismestari pyysi toimintaansa lehdistötilaisuudessa anteeksi ja sanoi, ettei hän näyttänyt parasta puoltaan. Heti perään hän kuitenkin kohdisti tikarinsa McGregoriin.

– En ymmärrä, miksi ihmiset puhuvat siitä, että hyppäsin pois häkistä. Hän (McGregor) puhui uskonnostani, maastani ja isästäni. Hän tuli Brooklyniin, hajotti bussin ja melkein tappoi kaksi ihmistä, Nurmagomedov viittasi kevään välikohtaukseen (video alla).

UFC-tähti Conor McGregor sekosi - heitti nokkakärryt bussin ikkunaan 0:40

Nurmagomedov kertoi oman isänsä opettaneen hänelle, että aina täytyy toimia kunnioittavasti. 

– Tämä on urheilulaji, jossa on kyse kunnioituksesta, ei paskan puhumisesta. Haluan muuttaa tämän lajin. En halua ihmisten puhuvan paskaa vastustajastaan, hänen isästään, hänen uskonnostaan ja hänen maastaan. Tämä on minulle hyvin tärkeää, venäläismestari korosti.

Lue myös:

    Uusimmat