UFC-mestari Nurmagomedovin miljoonapalkkio jäädytettiin – rangaistukset uhkaavat venäläistähteä

UFC:n kevytsarjan titteliottelun Conor McGregoria vastaan voittanut Habib Nurmagomedov sai haltuunsa mestaruusvyön, mutta ottelupalkkio häneltä on toistaiseksi jäädytetty ja häntä uhkaavat sanktiot, kertoo UFC:n johtaja Dana White.

Videolla tunnelmia ottelusta.

Venäläistähti Nurmagomedov käynnisti puistattaneen tapahtumaketjun hyökkäämällä heti voittonsa jälkeen häkin yli McGregorin taustajoukkojen kimppuun. Las Vegasin T-Mobile Arenalla vallitsi tämän jälkeen täysi kaaos, jossa Nurmagomedovin miehet hyppäsivät lavalle ja yksi heistä löi McGregoria kahdesti.

White kieltäytyi ottelun jälkeen antamasta lavalla mestaruusvyötä Nurmagomedoville. Hän pelkäsi, että se voisi lietsoa yleisöä entisestään. Nurmagomedov sai sittemmin vyönsä, mutta muun muassa BBC kertoo Whiten vahvistaneen, että nyt on Nevadan osavaltion urheilukomission arvioitavana, saako venäläisottelija rangaistuksia.

Whiten ESPN:lle kertoman mukaan Nurmagomedovia uhkaa ottelukielto. Luvassa voi olla hänen mukaansa myös sakkoja, ja osa kahakkaan osallistuneista voi jäädä jatkossa ilman viisumia Yhdysvaltoihin.

Nurmagomedovin ottelupalkkio on jäädytetty tutkinnan ajaksi. MMA Fighting -uutissivuston mukaan Nurmagomedovin ottelupalkkioksi oli määritelty kaksi miljoonaa dollaria eli 1,7 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat