Silmitön riehuminen tallentui videoille – UFC-supertähti Conor McGregor pidätettiin New Yorkissa!

UFC-tähti Conor McGregor sekosi - heitti nokkakärryt bussin ikkunaan 0:40

Irlantilainen vapaaottelutähti Conor McGregor riehui UFC:n mediatapahtuman yhteydessä New Yorkissa torstai-iltana. Poliisi pidätti McGregorin myöhemmin.

Kaikki alkoi siitä, kun UFC:n puheenjohtaja Dana White ilmoitti, että kevytsarjan mestaruusvyö on riistetty McGregorilta pitkäksi venähtäneen ottelutauon takia ja asetettu panokseksi Khabib Nurmagomedovin ja Max Hollowayn väliseen otteluun lauantaina.

Värikkäistä kommenteistaan tunnettu McGregor ei sulattanut tätä ja teki sen selväksi Twitterissä.

– Ette riistä minulta mitään, te saamattomat paskiaiset, irlantilainen kirjoitti.

Tämän jälkeen tapahtumat kärjistyivät. McGregor ilmestyi paikalle tukijoukkonsa kanssa lauantaina järjestettävän UFC 223 -tapahtuman mediatilaisuuteen New Yorkin Barclays Centeriin. Hän menetti täysin malttinsa areenan uumenissa ja heitti muun muassa nokkakärryt ottelijoita kuljettaneen linja-auton ikkunoihin. Hän yritti myös viskata teräsaitauksen bussin suuntaan, mutta ihmisjoukko esti tämän. 

Bussissa istuneet Michael Chiesa ja Ray Borg saivat haavoja rikkoutuneista laseista ja heidät on poistettu lauantain ottelukortilta. McGregorin seurana riehunut Artem Lobov on myös otettu pois otteluohjelmasta.

Edellisen kerran UFC-kehään marraskuussa 2016 astunut McGregor antautui lopulta poliisille. UFC kommentoi tapausta julkaisemassaan tiedotteessa torstai-iltana.

– Organisaatio pitää tämänpäiväistä purkausta täysin hyväksymiskelvottomana ja puntaroi nyt jatkoseuraamuksia, joita tulee varmasti, UFC tiedotti.

UFC-pomo White tyrmäsi McGregorin ja tämän mukana olleiden henkilöiden käytöksen.

– Tämä on iljettävintä, mitä on tapahtunut organisaation historiassa, White kommentoi MMA Junkielle.

Lähteet: The Guardian, MMA Fighting, MMA Junkie

Lue myös:

    Uusimmat