UFC:ssä täysi kaaos: Conor McGregorin nujertanut venäläismestari kiipesi aidan yli valmentajan kimppuun – yleisö hyökkäsi kehään

6:40

Puolustava mestari Habib Nurmagomedov päihitti pitkältä ottelutauolta palanneen Conor McGregorin UFC:n kevytsarjan titteliottelussa Las Vegasissa. Heti vapaaottelumatsin jälkeen nähtiin kuohuttavia tapahtumia.

Videolla tunnelmia ottelusta.

Venäläinen Nurmagomedov hallitsi ottelua matossa, kun taas irlantilaisottelija McGregorin iskut jäivät vaisuiksi. Kolmas erä oli tasaisempi, mutta Nurmagomedov dominoi jälleen neljättä erää ja sai hallintansa jälkeen saatuaan lukittua McGregorin pään otteeseensa. Irlantilainen taputti luovutuksen merkiksi; Nurmagomedovin uran saldo on nyt 27 voittoa ilman yhtään tappiota.

Nurmagomedov ei kuitenkaan voittoaan juhlinut, vaan kiipesi välittömästi aidan yli ja hyökkäsi McGregorin jujutsuvalmentajan Dillon Danisin ja taustajoukkojen kimppuun, kun taas päävalmentaja John Kavanagh ehti tilanteesta pois. 

Pian vallitsi täysi kaaos. Turvajärjestelyjen petettyä Nurmagomedovin taustajoukkoja ja yleisöä pääsi kehään hyökkäämään McGregoria kohti. Eräs heistä löi McGregoria. Tapahtumia selviteltiin pitkään, eikä Nurmagomedovilta nähty tuoreeltaan voittojuhlia lainkaan.

McGregorin ja Nurmagomedovin välillä on kuohunut aiemminkin. Huhtikuussa McGregor hyökkäsi Nurmagomedovin leiriä vastaan mediatilaisuudessa New Yorkissa ja rikkoi bussin ikkunoita. Kaksikko on myös haukkunut toisiaan tiuhaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja