Hirmutehoilla seuraennätys! Teemu Pulkkinen teki tuhojaan murskavoitossa

Teemu Pulkkinen kirjautti peräti tehot 3+2 Lokomotiv Jaroslavlin kurittaessa HK Vitjazia maalein 7-1 jääkiekon KHL-kierroksella.

KHL:n mukaan kyseessä oli samalla Lokomotivin seurahistorian nopein hattutemppu. Pulkkiselta otti kolmen maalin tekemiseen vain seitsemän minuuttia ja 54 sekuntia. Aiemmin ennätys Aleksandr Koroljukin hallussa yhdeksällä minuutilla ja 19 sekunnilla.

Ottelun avausmaalin syöttäneen Pulkkisen tehoputken aikana Lokomotiv karkasi kolmannessa erässä 2-1-johtoasemasta 7-1-voittoon.

Suomalaisen ensimmäinen maali syntyi vasta ajassa 51.48. Vain 19 sekuntia myöhemmin hän syötti Artur Kajumovin 4-1-maalin.

Dinamo Moskovassa kauden aloittanut Pulkkinen on pelannut Jaroslavlissa vasta neljä ottelua, mutta pistesaldo näyttää jo komeaa lukemaa 4+3.