Jokerit menetti voiton ja ykkösvahtinsa Moskovassa

Jokerit hävisi jääkiekon KHL-liigassa Moskovassa TsSKA:lle jatkoajalla 4–5. TsSKA johtaa liigan länsilohkoa.

Voittomaalin laukoi jatkoajalla Andrei Svetlakov Jokerien Nicklas Jensenin kiekonmenetyksen jälkeen.

Jokerit johti Jordan Schroederin ja Brian O'Neillin maaleilla kahdesti, mutta TsSKA siirtyi toisessa erässä 4–2-johtoon. Viktor Lööv ja Schroeder nostivat kolmannessa erässä Jokerit vielä tasoihin.

Jokerit menetti kamppailussa myös ykkösmaalivahtinsa Anders Lindbäckin, joka poistui loukkaantumisen jälkeen kaukalosta kolmannessa erässä. Janis Kalnins pelasi maalilla Jokereiden noustessa 2-4-tappiolta tasoihin, mutta joutui antautumaan pian jatkoajan aluksi Svetlakovin karattua läpiajoon.

Kolme edellistä peliään voittanut Jokerit kohtaa ylihuomenna vieraissa HK Sotshin.