HPK sysäsi TPS:n kuilun partaalle – Kalle Kaskinen lupasi joukkueelleen: "Tästä pelistä ei enää puhuta"

Hämeenlinnan Pallokerho on askeleen lähempänä jääkiekkoliigan välieräpaikkaa, sillä se kukisti neljännessä puolivälierässä TPS:n 2–1. HPK johtaa nyt otteluvoitoin 3–1.

HPK:n maaliruiskuina kunnostautuivat pakit Arto Laatikainen ja Niklas Friman. Molemmat osumat täyttivät esimerkillisesti pudotuspelimaalien perinteen.

–  Pelasimme erittäin hyvän 5–5-pelin. Meillä oli mahdollisuus tehdä maaleja. Ylivoima oli vaatimatonta. Olemme sitkeä joukkue, sanoi HPK:n valmentaja Antti Pennanen.

TPS:n junioritähti Kaapo Kakko, 18, teki turkulaisten ainoan osuman.

–  Lupasin joukkueelle, ettei tästä pelistä enää puhuta. Peli oli ja meni. Seuraava peli on tuloillaan. Tätä peliä ei enää tarvitse analysoida, sanoi TPS:n valmentaja Kalle Kaskinen.

–  Minulla on vahva usko, että pystymme voittamaan kotipelit. Sillä matematiikalla riittää, että voitamme kerran Hämeenlinnassa, Kaskinen pohti.

TPS:n kärkimiehet Ilkka Heikkinen (peliaika 25.49), Kakko (21.42) ja Oula Palve (21.37) kantoivat isomman vastuun vierailijan takaa-ajossa. HPK:n luottohahmo on lähes 24 minuuttia pelannut Petteri Nikkilä, joka laukoi seitsemän kertaa.


Lue myös:

    Uusimmat