Saattoiko tämä nainen prinssi Harryn ja Meghanin yhteen? Julkaisi kuvia häistä: "Muistoja onnellisimmasta viikonlopusta"

Näin Harry ja Meghan lähtivät häidensä jatkoille 1:11

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kertoivat kihlajaishaastattelussaan tavanneensa sokkotreffeillä, jotka järjesti yhteinen tuttava. Lehdistössä uskotaan, että yhteinen ystävä on muotisuunnittelija Misha Nonoo.

Misha Nonoo on maailmankuulu muotisuunnittelija ja herttuatar Meghanin hyvä ystävä. Hänellä on kytköksiä myös prinssi Harryyn

Nonoo pääsi sisään kuninkaallisiin piireihin entisen aviopuolisonsa kautta. Nonoo oli aiemmin naimisissa brittiseurapiireistä tutun Alexander Gilkesin kanssa. Gilkes opiskeli samassa koulussa prinssi Harryn kanssa ja on myös tämän serkun, prinsessa Eugenien, hyvä ystävä.

Nonoo osallistui myös parin häihin lauantaina 19. toukokuuta. Suunnittelija julkaisi Instagram-tilillään kuvia matkansa asukokonaisuuksista.

Harjoitusillallisilla hänen yllään nähtiin sähäkkä punainen haalari, kun taas häissä hän pukeutui jäänsiniseen mekkoon. Molemmat asut ovat hänen itsensä suunnittelemia. 

– Muistoja onnellisimmasta viikonlopusta, Nonoo kirjoittaa kuvien yhteydessä. 

 

Nonoo ei ole kommentoinut huhuja siitä, että hän olisi ollut uuden kuninkaallisen superparin takana. 

Lue myös:

    Uusimmat