Herääkö lapsesi joka aamu kukonlaulun aikaan? 20 tuskaisaa asiaa, jotka vain aamuvirkkujen lasten vanhemmat ymmärtävät

0:56
Hupaisa lista: Nämä asiat vain aamuvirkkujen lasten vanhemmat voivat ymmärtää

Herättääkö suloinen pikkuenkelisi sinut puoli seitsemältä, kun itse haluaisit nukkua kymmeneen? Tämä lista on sinulle!

Heräät aamulla pienten jalkojen suloiseen töpinään. Harmi vain, että kello on viisi… Tämä lista on vanhemmille, joiden lapsi ei koskaan tunnu nukkuvan aamuseitsemää pidempään! Tunnistatko itsesi?

Nämä asiat vain aamuvirkun lapsen vanhempi voi ymmärtää

 1. Aluksi oletit, että lapsesi herää aikaisin, koska hän saa hampaita. Ajattelit, että pian pikkuisesi taas nukkuisi aamuun asti. Voi, miten väärässä olitkaan...
 2. Heräät usein aamulla pienten jalkojen suloiseen töpinään, ja koet välittömästi kauhun tunteen: "Pliis, onhan kello edes kuusi?"
 3. Jos vilkaiset kelloa aamuyöllä, lasket vääjäämättä tunteja. Kauanko ehdit vielä nukkua? Pohdit, kävisikö sinulla tuuri, ja lapsesi nukkuisi tänään jopa seitsemään...
 4. Kun kuulet lapsen liikahtelevan aamulla huoneessaan, käyt sisäistä kamppailua: noustako ylös, vai toivoako, että hän nukahtaa uudelleen?
 5. Joskus lapsesi hiljenee herättyään hetkeksi. Silloin ehdit yhden kauniin minuutin ajan toivoa, että saat vielä nukahtaa – mutta ei, et saa.
 6. Olet kuullut lapsesi hihittelevän itsekseen kuudelta aamulla.
 7. Lapsesi herättää sinut intoa ja kysymyksiä tulvien. Koet huonoa omaatuntoa, koska vihaat aamuja.
 8. Kun lapseton ystäväsi valittaa "aikaisesta" kahdeksan aamuherätyksestään, haluaisit nauraa. Et kuitenkaan jaksa, koska olet liian väsynyt.
 9. Kun ystäväsi herää tahallaan viideltä kuntosalille, haluaisit kuristaa hänet ja huutaa: "Etkö ymmärrä, miten onnekas olet?!"
 10. Olet katsonut petaamatonta sänkyäsi haikeasti.
 11. Jos lapsesi nukkuukin seitsemään, on varma, että hän herätti sinut aamukolmelta, koska halusi vettä tai näki painajaista.
 12. Olet kokeillut kaikki mahdolliset nukutus- ja unikikat: olette menneet nukkumaan aiemmin, myöhemmin, heränneet aiemmin, lukeneet iltasatuja, tehneet rauhoittumisharjoituksia... Jos joku on joskus kirjoittanut sen ylös, olet taatusti testannut sitä – ja epäonnistunut.
 13. Osaat laulaa kuusi tuutulaulua ulkoa vaikka heti, tarvittaessa takaperin.
 14. Ystäväsi hokevat "kyllä se siitä", kun kerrot vaikeuksistasi. Haluaisit huutaa, että ei, ei se siitä.
 15. Olet riippuvainen kahvista, teestä tai muusta virvokkeesta, joka pitää silmäsi auki vartin yli seitsemän aamulla.
 16. Olet vienyt lapsesi lääkäriin ja saanut kuulla, miten ihana ja reipas lapsi sinulla on. Olet toki onnellinen siitä, että lapsesi on terve, mutta onnellisuutta lisäisi myös se, jos saisit edes kerran vuodessa herätä kello 10.30.
 17. Olet nukahtanut sohvalle vahingossa, ja herännyt siihen, kun lapsesi tempoo hihaasi esitelläkseen sinulle lelua.
 18. Olet haaveillut päiväunista. Miten vihasitkaan niitä lapsena! Vasta nyt ymmärrät, miten ihana asia ne ovatkaan...
 19. Kun lapsesi kiukuttelee ennen päiväuniaan, koet väsynyttä ymmärrystä: "Jep, tuolta minustakin tuntuu, kun sinä heräät puoli kuusi".
 20. Kun lapsesi tulee tähtisilmät loistaen halimaan sinua puoli viisi aamulla, et voi olla vihainen. Toivot, että saisit jostakin yhtä paljon energiaa kuin hänellä on!

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Osittainen lähde: Kidspot.com.au

Lue myös:

  Uusimmat

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja