Henri Piispanen otti komean tatuoinnin – piirtäjänä itse Windows95man

Windows95man MTV:n voittajahaastattelussa 2:55
Näin Windows95man ja Henri Piispanen kommentoivat Uuden musiikin kilpailun -voittoaan heti finaalin jälkeen.

Windows95man eli Teemu Keisteri piirsi Henri Piispaselle tatuoinnin.

Windows95manin eli Teemu Keisterin kanssa Suomea tämän vuoden Euroviisuissa edustava Henri Piispanen on ottanut tatuoinnin hänen ja Keisterin UMK-voiton sekä vielä edessä siintävän euroviisuseikkailun kunniaksi. 

Uuden Musiikin Kilpailun Instagram-tilille jaetulla videolla Piispanen esittelee etureittään koristavan tatuoinnin, jossa lukee No rules Windows95manin UMK- ja euroviisukappaleen mukaan.

Julkaisun yhteyteen kirjoitetusta tekstistä selviää, että Piispasen tatuoinnin on piirtänyt itse Windows95man Teemu Keisteri.

– No nyt on omistautumista! Henri on ottanut _upean_ Teemun piirtämän No Rules! -tatskan Lontoossa, julkaisun yhteydessä lukee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Windows95man oli helmikuisessa UMK-finaalissa raatien pisteiden jälkeen viimeisenä, mutta yleisön pisteet käänsivät tilanteen päälaelleen. Keisteri ja Piispanen hämmentyivät UMK-voitostaan täysin.

– Vähän sulatellaan. Oltiin viimeisiä ja sitten yhtäkkiä oltiin ensimmäisiä. En tiedä mitä siinä tapahtui, Keisteri totesi MTV Uutisille heti UMK-voiton jälkeen. 

Hän ei uskonut lähtevänsä edustamaan Suomea Euroviisuihin. 

– Ajattelin, että Sara (Siipola) voittaisi. Tämä tuli yllätyksenä, Keisteri jatkoi.

Euroviisut järjestetään 7.–11. toukokuuta Ruotsin Malmössä. Suomi esiintyy paikalla 10 Euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa 7. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat