Noora tatuoi Käärijän pakaraansa

Käärijä paljastaa tulevaisuuden suunnitelmansa 0:42
KATSO MYÖS VIDEO: Käärijä paljastaa tulevaisuuden suunnitelmansa.

Käärijä-hurmos on innostanut faneja hieman pysyvämpiinkin kunnianosoituksiin kuin vain vihreisiin vaatteisiin verhoutumiseen.

Euroviisuissa toiseksi sijoittunut Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, raivasi Cha cha cha:llaan tiensä eurooppalaisten sydämiin. Artisti on lyhyessä ajassa onnistunut keräämään jo melkoisen fanijoukon ja esimerkiksi kasvattanut Instagram-seuraajiensa määrän muutamasta tuhannesta yli puoleen miljoonaan.

Suomessa ja maailmalla Käärijää kannustettiin sonnustautumalla kotitekoisiin vihreisiin boleroihin ja juomalla Cha cha cha -kappaleesta tuttua Piña Coladaa.

Noora tatuoi Käärijän pakaraansa

Osa faneista on kuitenkin halunnut tallentaa ikimuistoisen viisukevään jopa iholleen asti. Yksi heistä on 31-vuotias Noora Niemi, joka otti juuri ison Käärijä-tatuoinnin pakaraansa. Noora kertoo MTV Uutisille idean tatuoinnista olleen täysi päähänpisto.

–  Näin somessa Käärijä-tatuointikilpailun ja mietin, että hitto, pitäisikö itsekin ottaa. Se oli jotenkin aivan selvää heti samalla sekunnilla, että jos sellaisen otan, niin parhaalle paikalle, eli takapuoleen, Noora kertoo.

Aivan yhdeltä istumalta tatuointia ei kuitenkaan lähdetty ottamaan, vaan Noora asetti toimenpiteelle kaksi reunaehtoa: 

– Tein Facebookiin päivityksen, että jos Käärijä voittaa ja saan päivitykselleni 200 tykkäystä, niin tatuoin Käärijän persukseeni. No, 200 tuli todella nopeasti täyteen, Noora nauraa.

Kunnianosoitus kakkoselle

Nooran hovitatuoija Ville Tonteri päätti heittää lisää vettä kiukaalle ja lupasi tehdä tatuoinnin ilmaiseksi, mikäli somepäivitys keräisi yli 5000 tykkäystä. Tämäkin tykkäysraja ylittyi lopulta nopeasti.

Kuten viisufanit hyvin tietävät, Käärijä ei lopulta kansainvälisten raatiäänien vuoksi voittanut Euroviisuja, mutta Noora päätti olla takertumatta pikkuseikkoihin,

– Maailmalle hän on voittaja! Päätin Jeren kovaa duunia kunnioittaakseni ottaa joka tapauksessa tatuoinnin. Meille suomalaisillehan kakkonenkin on ykkönen, Noora veistelee. 

Katso myös video: Suomalaiset ovat ottaneet tatuointeja myös Vesa-Matti Loiria kunnioittaakseen.

Tällaisia tatuointeja Vesa-Matti Loirin vannoutuneilta faneilta löytyy 0:44
Tällaisia tatuointeja Vesa-Matti Loirin vannoutuneilta faneilta löytyy.

Lue myös:

    Uusimmat