Helmi-Leena Nummela saapui ensi kertaa median eteen äidiksi tulon jälkeen – kertoo nyt, millaista perheen vauva-arki on: "Meillä on niin hyvä tukiverkko"

8:24
Putous-tähdet Huomenta Suomen haastattelussa.

Helmi-Leena Nummela kertoo, että he ovat saaneet viettää puolisonsa Roope Salmisen kanssa myös kahdenkeskistä aikaa, kiitos tukiverkon. 

Putouksesta tuttu näyttelijä  Helmi-Leena Nummela sai esikoislapsensa huhtikuussa puolisonsa, viihdekonkarina tunnetun Roope Salmisen kanssa. Nyt Nummela astui median eteen tänään tiistaina (14.7.)  järjestetyssä Aika jonka sain -elokuvan pressitilaisuudessa. 

Nummela suorastaan sädehti kameravalojen loisteessa. Toimittajaparvi olikin kiinnostunut tietämään, että onko pari kuukautta vanha pienokainen hyvä nukkuja, kun näyttelijä näyttää niin levänneeltä. 

– Pätkissä unen kanssaan mennään, mutta onneksi hän kuitenkin nukkuu pitkään. Saan sen myötä itsekin nukuttua useamman tunnin, vaikka joutuukin yöllä heräilemään.  En osaa kuitenkaan sanoa, että onko hän kova nukkumaan, kun ei ole kokemusta muista vauvoista, Nummela kertoo tilaisuudessa. 

Nummela oli raskaana, kun Suomi alkoi muiden maiden tavoin kiristää koronatoimia. Huoli omasta sairastumisesta kalvoi mieltä, joten Nummela ja Salminen viettivät aikaa pääasiassa kotonaan. Kotona he viihtyivät lapsen syntymän jälkeenkin. Koronakriisin myötä myös Salminen vietti aikaa suunnitteltua enemmän kotona

– Korona oli sen puolesta onni, Nummela naurahtaa. 

– Kun maailma pysähtyi, niin kyllähän siinä aikamoisia mielenmullistuksia kävi läpi. Nyt asiat ovat saaneet oman mittasuhteensa, eikä niin paljon panikoi, hän jatkaa. 

Nummelalla siirtyi koronan vuoksi muutama projekti, jotka hän aikoo tehdä piakkoin. Muuten hän on viettänyt äitiyslomaa. 

– Olen sopinut muutamia pikkujuttuja tälle vuodelle, mutta olen päättänyt, etten teatteria tee tällä hetkellä. Kuvausjuttuja on helpompi nyt järjestää. Meillä on myös niin hyvä tukiverkko.

Helmi-Leena Nummela (1)

Nummela piti kunnostaan huolen loppuraskauteen saakka tekemällä pitkiä kävelylenkkejä. Nyt hän on innostunut vesijuoksemisesta. 

– Mulla on nyt sellainen ohjelma, jonka avulla pikkuhiljaa kuntoutan itseäni. Juoksemaan en ole vielä päässyt, mutta vesijuoksemassa ja kävelyillä olen sen sijaan käynyt. 

Nummela ja Salminen ovat pitäneet pienokaiselleen jo nimiäisetkin läheisten läsnäollessa. Udellessa nimeä, on vastaus selvä. Tuoreet vanhemmat eivät halua tuoda lastaan julkisuuteen. Salminen on kertonut myös kannastaan aiemmin MTV Uutisten haastattelussa

– Hän voi sitten aikuisena itse päättä, onko hän julkisuudessa vai ei, Nummela vastaa ystvällisesti. 

Lapsiarjen keskellä pariskunta on päässyt viettämään myös kahdenkeskistä aikaa, kiitos heidän  läheisten. 

– Ollaan pari kertaa käyty yhdessä ulkona, syömässä ja sen tyyppistä. Meillä on onneksi niin ihanat perheenjäsenet, jotka ovat tukena, Nummela toteaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja