Mainos

Helmen sinkkuopas: Mies haluaa harrastaa seksiä kanssasi

Yksinkertaiset asiat usein ovat yksinkertaisia: Mies, joka lähestyy sinua baarissa, ravintolassa tai missä tahansa, haluaa maata kanssasi.

Kyllä luit aivan oikein. Miehellä, joka lähestyy sinua iskumielessä, on aina suunnitelma varallesi, ainakin jos maailmankuulua parisuhde-experttiä Steve Harveyta on uskominen. Harvey on usein peränkuuluttanut sitä, kuinka yksinkertaisia miehet ovat toimissaan.

- Me miehet olemme hyvin yksinkertaisia ihmisiä, jos pidämme siitä mitä näemme, hakeudumme naisen seuraan, Harvey kirjoittaa teoksessaan Act Like a Lady, Think Like a Man.

Hyvä sinkkunainen. Seuraavalla kerralla, kun mies lähestyy sinua, on sinun syytä pitää mielessäsi, että hän haluaa sinusta jotain. Aina. Ja kun kyse on naisista, on Harveyn mukaan kyse vain kahdesta vaihtoehdosta.

- Mies haluaa selvittää kaksi asiaa, oletko halukas harrastamaan hänen kanssansa seksiä ja jos olet, niin mitä ja kuinka paljon toimenpiteitä se vaatii häneltä, Harvey kirjoittaa.

Harvey kehottaa naista miettimään seuraavaa tilannetta. Mies lähestyy naista ravintolassa kysyäkseen, miten hänellä menee. Täysin normaali kysymyksen avaus, mutta miksi luulet hänen menneen naisen luokse? Hän ei mennyt naisen luokse oppiaksensa hänestä jotain tai selvittääksensä, mistä asioista nainen pitää ja mistä hän on kiinnostunut. Eli asioista, joista naiset ovat yleensä uuteen ihmiseen tutustuttaessa kiinnostuneita. Miehet toimivat yksinkertaisemmin.

- Mies haluaa tietää, mikä on ”hintasi”. Jos et laita asian eteen mitään vaatimuksia, olet vapaa ja peli tarvittaessa jatkuu, sillä hän tietää saavansa sinut petiinsä milloin tahansa.

- Tai voit asettaa miehelle vaatimuksia ja annat ymmärtää olevasi vaikeampi saalis. Vaadit mieheltä aikaa, vaivaa ja kunnioitusta. Silloin mies tietää sinun olevan ”kallis” sijoitus ja että hänen täytyy laittaa tosissaan eforttia peliin kellistääksensä sinut, Harvey jatkaa.

Miehetkin ovat eri asioilla liikkeellä, toinen miehistä häipyy samoin tein jälkimmäisen tavatessaan, sillä hän on hakemassa vain hauskanpitoa ja helppo saalis on aina helppo saalis. Toiset ottavat haasteen vastaan ja tulevaisuus näyttää, mitä tapahtuu sen jälkeen.

Kysymys kuuluukin, millainen nainen sinä haluat olla, kallis vai halpa? Millä mielellä olet itse liikkeellä ja minkälaisia signaaleja viestität käytökselläsi ja puheillasi miehelle?

Lue aiemmat Helmen sinkkuoppaat, niin olet kartalla!

Koonti: MTV3/Helmi
Lähde: Steve Harveyn kirja: Act Like a Lady, Think like a Lady
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.