Mainos

Helmen sinkkuopas: Näistä merkeistä tunnistat, haluaako mies vain seksiä

Miehet hakeutuvat ravintolassa naisen seuraan yleensä kahdesta eri syystä: he hakevat puhtaasti seksiseuraa tai sitten he etsivät oikeasti kumppania rinnalleen. Juttuun kootuista esimerkeistä tunnistat miehen, jolle olet vain kaato muiden joukossa!

Hyvännäköinen charmantti mies lähestyy sinua ravintolassa ja vaikuttaa äkkiseltään taivaanlahjalta? Saatat jo tovin kuluttua pohtia, josko hän olisi Se oikea. Hän jutustelee, on hauska ja selvästi viehättynyt seurastasi. Älä mene lankaan, se mikä on liian hyvää ollakseen totta, yleensä myös on sitä. Miehet ovat saalistajia ja yrittävät aina saada käsiinsä parhaan mahdollisen saaliin. Toisinaan miehet hakevat vain ja ainoastaan seksiseuraa ja hakeutuvat tällöin sellaisten naisten seuraan, jotka ovat ulkoisesti viehättäviä, mutta jotka saattavat olla myös helposti kaadettavissa.

Parisuhde-experttinä tunnettu Steve Harvey vertaa raadollisesti miehen käytöstä kalastamiseen:

”Miehet kalastavat kahdesta syystä: He kalastavat joko urheillakseen tai syödäkseen. Kumpikin mies yrittää lähtökohtaisesti saada saaliiksensa parhaan mahdollisen kalan, jonka jälkeen hän joko ottaa siitä kuvan, ihailee sitä tovin kavereidensa kanssa ja nakkaa kalan lopulta takaisin mereen. Tai sitten hän vie kalan kotiinsa, punnitsee, fileoi, maustaa ja paistaa sen, jonka jälkeen hän nauttii pitkään kalan pehmeästä mausta.”

Seuraavista merkeistä tunnistat miehen, joka on kalastusreissulla urheillakseen, eli joka todennäköisesti haluaa sinusta vain ja ainoastaan seksiseuraa:

1. Jos keskustelun taso miehen kanssa liikkuu hyvin pinnallisella tasolla eikä mies tee elettäkään siirtääkseen sitä syvemmälle tasolle, hän on urheilukalastusreissulla. Jos mies on kiinnostunut tarpeistasi, elämänarvoistasi ja tulevaisuudensuunnitelmistasi, hän todennäköisesti etsii kumppania.

2. Mikäli mies nauraa periaatteillesi ja vaatimuksillesi, hän on urheilukalastaja. Mikäli hän on kykeneväinen vastaanottamaan toiveitasi ja toteuttamaan niitä, hän on myös valmis vakiintumaan.

3. Jos mies ottaa puhelinnumerosi, mutta odottaa enemmän kuin 24-tuntia ennen kuin ottaa sinuun yhteyttä, hän on todennäköisesti urheilukalastaja. Jos hän soittaa sinulle saman tien, hän osoittaa olevansa sinusta vilpittömästi kiinnostunut ja olevansa oikeaa poikaystävämateriaalia.

4. Mikäli mies pyytää sinua ravintolaan ja antaa sinun maksaa oman osasi laskusta, hän on todennäköisesti urheilukalastaja. Mikäli hän maksaa laskun mukisematta, hän näyttää olevansa valmis satsaamaan sinuun ja yhteiseen tulevaisuuteenne.

5. Mikäli mies saapuu usein myöhässä treffeille eikä vaivaudu edes ilmoittamaan asiasta, hän on urheilukalastaja.

6. Jos et koskaan tapaa miehen ystäviä, perhettä, työkavereita tai muita ihmisiä, jotka ovat hänelle tärkeitä, hän on urheilukalastaja. Jos hän esittelee sinut läheisilleen, enteilee käytös hyvää.

7. Mikäli mies kerta toisensa jälkeen kieltäytyy tekosyyn varjolla tapaamasta läheisiäsi, hän on urheilukalastaja. Parisuhdetta haluava mies tulee mukisematta seurassasi perheesi grillijuhliin tai jopa mummosi syntymäpäiville.

8. Mies, joka kavahtaa sanaa lapsi, on todennäköisesti urheilukalastaja. Mikäli hän keskustelee avoimesti aiheesta ja on halukas tapaamaan sinun mahdollisesti jo olemassa olevia lapsiasi, on hänessä ainesta enemmäksi.

9. Mies, joka ei ole tasapainoinen emotionaalisesti eikä osaa käsitellä rahaa parhaalla mahdollisella tavalla, on hän suurella todennäköisyydellä urheilukalastaja.

10. Mies, joka ilmoittaa kannattavansa avointa suhdetta ja haluaa tavata samanaikaisesti muita naisia, on ketku ja ehdottomasti urheilukalastaja.

Helmen sinkkuopas on juttusarja, jonka tarkoituksena on avata naisen silmiä miehen käytökselle, toisinaan myös toisinpäin. Puramme iskemiseen, naisen ja miehen väliseen kommunikointiin ja deittailuun liittyviä peruskysymyksiä auki, jotta sinä sinkkunainen voisit ymmärtää paremmin miehen käytöstä ja hänen todellisia tarkoitusperiään.

MTV3/Helmi
Lähde: Steve Harvey, Act Like a Lady, Think Like a man.
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.