Mainos

Helmen sinkkuopas: Käytöksesi paljastaa, oletko miehelle helppo vai vaikea saalis

Mies huomaa sinut, pitää näkemästään ja hakeutuu vähitellen seuraasi. Miehet hakeutuvat naisen seuraan yleensä kahdesta eri syystä: he hakevat puhtaasti seksiseuraa tai sitten he etsivät oikeasti kumppania rinnalleen. Sinä päätä käytökselläsi, kumpana hän sinua pitää.

Miehet ovat saalistajia ja he yrittävät aina saada käsiinsä parhaan mahdollisen saaliin, myös ne miehet jotka ovat lähtökohtaisesti vain tavanomaisella kalastusreissulla. Jälkimmäiset yleensä luovuttavat huomatessaan, että heidän käsissään on vaikea nainen, ns. keeper. Parisuhde-experttinä tunnettu Steve Harvey vertaa miehen käytöstä raadollisesti kalastamiseen:

"Miehet kalastavat kahdesta syystä: He kalastavat joko urheillakseen tai syödäkseen. Kumpikin mies yrittää lähtökohtaisesti saada saaliiksensa parhaan mahdollisen kalan, jonka jälkeen hän joko ottaa siitä kuvan, ihailee sitä tovin kavereidensa kanssa ja nakkaa kalan lopulta takaisin mereen. Tai sitten hän vie kalan kotiinsa, punnitsee, fileoi, maustaa ja paistaa sen, jonka jälkeen hän nauttii pitkään kalan pehmeästä mausta."

Helppo nainen, eli sports fish = käytettävissä seksiin, ei muuhun

Nainen määrittelee käytöksellään sen, millaisena mies häntä pitää. Mikäli olet miehelle vain kala muiden joukossa, teet hänelle käyttäytymiselläsi selväksi sen, ettet juuri arvosta itseäsi. Helppo nainen on partygirl, joka pukeutumisellaan paljastaa enemmän kuin peittää. Hän siemailee drinkkiään ja kertoo kiherrellen miehelle olevansa baarissa vain katsoakseen, jos jotain mielenkiintoista tulee eteen. Hän ei vaadi mieheltä mitään erityistä – ja hän tekee käytöksellään selväksi sen, että on valmis katsomaan mitä ilta mahdollisesti tuo tullessaan. Tämä nainen jakaa myös surutta puhelinnumeroitaan miehille. Mies huomaa pian, ettei tämän sortin nainen vaadi häneltä ponnistuksia vaan on helppo saalis, sellainen jota hän voi käyttää tarpeidensa tyydyttämiseen. Yleensä mies ei voi ajatellakaan helppoa naista mahdollisena kumppaniehdokkaana.

Vaikea nainen, ns. keeper = mahdollista parisuhdeainesta

Ihan samalla tavalla kun mies tunnistaa helpon naisen, hän tunnistaa myös vaikean tavoiteltavan naisen, yleensä jo samalta istumalta kun nainen avaa ensi kertaa suunsa. Vaikea nainen ei lankea miehen pauloihin helpolla, sillä hän tuntee arvonsa. Hän käyttäytyy asiallisesti, olematta kuitenkaan tylsä, itse asiassa keeper-nainen on yleensä todella hauskaa seuraa, koska hän on itsevarma. Hän ei pyydä vaan suorastaan vaatii mieheltä kunnioitusta, arvokasta kohtelua ja sosiaalisia taitoja. Mies tietää, että hänen pitää ponnistella saadakseen edes viettää aikaa tämän naisen kanssa. Mies joutuu laittamaan parastaan pysyäkseen pelissä mukana, sillä tätä naista tavoittelee moni muukin mies. Mies tietää, että mikäli hän haluaa saada naisen, hänen tulee edetä naisen asettamien vaatimusten ja sääntöjen mukaisesti. Tämä nainen ei ole kiinnostunut pelaamisesta tai on yksinkertaisesti kyllästynyt siihen. Käytöksellään hän viestii miehelle, että on luotettavaa kumppaniainesta ja kykeneväinen rakastamaan sekä pitämään miehestä ja tulevista lapsista hyvää huolta.

Lisää esimerkkejä siitä, miten mies luokittelee sinua käytöksesi perusteella.

1. Asiallisesti pukeutuva nainen – hän joka peittää parhaat puolensa, mutta on silti seksikäs, on keeper. Nainen, joka pukeutuu niukkoihin vaatteisiin ja huokuu seksiä, on kala muiden joukossa.

2. Nainen, joka ei anna miehen kosketella hänen vartaloaan tanssilattialla on keeper, nainen joka tanssii ja ketkuttaa itseään miehen edessä kuin parhaassa tassivideossa konsanaan, on kala muiden joukossa.

3. Nainen joka ottaa miehen numeron, muttei anna miehelle omaansa on keeper. Nainen joka antaa miehelle puhelinnumeronsa, sähköpostiosoitteensa ja jopa kotiosoitteensa ilman että mies on nähnyt hänen eteensä mitään muuta vaivaa kuin ostanut yhden vaivaisen drinkin, on kala muiden joukossa

4. Nainen joka hymyilee ja arvostaa joko sanoin tai elein miehen tekemiä ponnistuksia on keeper, nainen joka käytöksellään ilmentää, ettei häntä hetkauta mikään mitä mies tekee tai sanoo, on kala muiden joukossa.

5. Nainen, joka käyttäytyy luottamuksellisesti, on keeper. Nainen, joka silmäilee aina seuraavaa mahdollista ohimenevää miestä, on kala muiden joukossa.

Helmen sinkkuopas on juttusarja, jonka tarkoituksena on avata naisen silmiä miehen käytökselle, toisinaan myös toisinpäin. Puramme iskemiseen, naisen ja miehen väliseen kommunikointiin ja deittailuun liittyviä peruskysymyksiä auki, jotta sinä sinkkunainen voisit ymmärtää paremmin miehen käytöstä ja hänen todellisia tarkoitusperiään.

Juttusarjan seuraavassa osassa pureudumme siihen, mistä nainen tunnistaa, kummalla kalastusreissulla mies on!

Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: Steve Harvey, Act Like a Lady, Thing Like a man.

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.