Helmen sinkkuopas: Mistä tiedät, että mies on rakastunut sinuun?

Oletko tavannut unelmiesi miehen, mutta et vielä tiedä, kuinka syvät hänen tunteensa ovat sinua kohtaan? Tiedämme sen olevan vaikeaa, sillä mitä kauemmin olet deittaillut, sitä enemmän sinulla on kokemusta pelimiehistä, häntäheikeistä ja kaikenmaailman rentuista.

Useat parisuhdekirjat toitottavat, kuinka yksinkertaisia ihmisiä miehet ovat. Muistakaa naiset, että tämä lausahdus pitää paikkansa. Mikäli mies on rakastunut sinuun, et voi olla huomaamatta asiaa, niin suorasukaisesti kaksilahkeiset sen osoittavat. Helmi kokosi yhteen The Rules –kirjan esittämät luonnehdinnat rakastuneen miehen käytöksestä.

1. Istutte ravintolassa toisianne vastapäätä, kunnes hän vähitellen hivuttautuu istumaan viereesi, koska ei vain malta olla sinusta liian kaukana.

2. Hän lähettää sinulle ruusuja harrastettuanne seksiä.

3. Hän kirjoittaa sinulle rakkaudentäyteisiä viestejä tai runoja ja teippaa ne paikkoihin, josta varmasti löydät ne.

4. Hän näkee erikoiset ominaispiirteesi harmittomana ärsytyksen sijasta. Hän ei pidä omituisista tavoistasi, mutta sietää niitä. Sinun ei tarvitse pelätä hänen jättävän sinua, ellet muuta tapojasi.

5. Hän soittaa sinulle kysyäkseen, mitä lääkärikäynnilläsi tapahtui.

6. Hän antaa sinulle tilaisuuden tullen pieniä lahjoja, koruja ja kukkasia.

7. Hän tulee ärtyneeksi, mikäli et huomio häntä tarpeeksi. Hän haluaa jakaa asiat kanssasi eikä hänkään ole välinpitämätön sinua kohtaan. Kotiin tullessaan hän tulee ensimmäiseksi sinne huoneeseen, jossa sinä olet. Et myöskään koskaan ole jalkapallovaimo, sillä rakastunut mies ottaa sinut mukaansa peleihin. Hän haluaa viettää kaiken mahdollisen ajan kanssasi.

8. Hän on aina valmis sopimaan riidan jälkeen.

9. Hän haluaa olla elämässäsi mukana, sillä ethän kyllästytä häntä.

10. Mikäli soitat hänelle, hän on aina valmis puhumaan kanssasi vaikka olisikin kiireinen. Myös hän soittelee usein sinulle.

11. Hän ei halua työskennellä myöhään, sillä hän viettää illan mieluummin sinun kanssasi.

12. Kun olet kipeä, hän haluaa varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittava.

13. Hän haluaa olla sinuun yhteydessä ja kuulla äänesi, oletpa sitten työmatkalla tai tunturissa laskettelemassa.

14. Hän pitää sinusta hyvää huolta, esimerkiksi ylittäessänne tienristeystä hän ensin varmistaa että voitte ylittää tien turvallisesti.

15. Hän ei pidä siitä, että menet ulos juhlimaan ilman häntä.

16. Hän kuuntelee, kun puhut hänelle.

17. Kun kävelet asunnossa vähissä vaatteissa, voit kuulla hänen viheltävän perääsi.

18. Sinun kuvasi on hänen työpöydällään ja lompakossa, sillä hän haluaa aina katsella sinua.

19. Kun hän rakastaa sinua, hän rakastaa myös mahdollisia lapsiasi aikaisemmasta liitosta.

20. Ja muista, mikäli mies on rakastunut sinuun, hän haluaa sinut vaimokseen. Älä siis tuhlaa energiaasi tämän asian vatvomiseen. Monet naiset tekevät suhteessa sen virheen, että he toistuvasti puhuvat miehelle avioliitosta. Mikäli jatkat asian huutelua, mies luultavasti ottaa ennen pitkään jalat allensa. Puhu miehesi kanssa kaikesta muusta paitsi avioliitosta, sillä silloin kosinta odottaa lähempänä kuin uskotkaan.

Koonti: MTV3-Helmi
Lähde: The Rules, Ellen Fein ja Sherrie Schneider
Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat