Hauska moka: Mies kasteli tyttöystävänsä huonekasvia – tajusi vasta kuukausien päästä hulvattoman virheensä

6:16
Kuuma kesä – miten saada kasvit kukoistamaan?

Australialaisnainen paljastaa suljetussa Facebook-ryhmässä poikaystävänsä hoitaneen tekokasvia aidon tavoin kuukausien ajan. Hauskasta mokasta kertoo brtittisivusto The Sun.

Katso yllä olevalta videolta, miten saat kasvit kukoistamaan myös kesähelteillä! 

Moni kiireistä arkea pyörittävä tai hajamielinen viherkasvien kasvattaja suosii mielellään kasveja, jotka eivät vaadi välttämättä edes viikottaista hoitoa. Ne, jotka haluavat mennä siitä, missä aita on matalin, hankkivat tekokasvin – meneehän se aivan aidosta!

Poikaystävä kasteli tekokasvia

Nimettömäksi jättäytynyt australialaisnainen hankki keinotekoisen huonekasvin piristääkseen asuntonsa olohuoneen sisustusta

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kasvi ehti "kukoistaa" huoneen ikkunalaudalla kuukausien ajan ennen kuin nainen huomasi miehensä kastelleen viherkasvia kuukausien ajan.

Nainen oli kasvin ostohetkellä itsekin äimistellyt sitä, kuinka aidolta viherkasvi näytti. Hänen miehensä lienee ollut tilanteen tajuttuaan sitäkin enemmän hämillään, olihan raukka nähnyt turhaa vaivaa kuukausien ajan. 

Jakoi mokansa somessa – samanlaisia tilanteita löytyi useita

Australialaisnainen halusi jakaa miehensä hauskan sattumuksen Facebookissa Kmart Home Decor & Hacks -ryhmässä.

– Mieheni kasteli tätä (kasvia) kuukausia vain huomatakseen eilen, että se on feikki, nainen kirjoitti huvittuneena. 

Nykymarkkinoilla on tarjolla ilmeisen aidon näköisiä tekokasveja, sillä moni samankaltaisessa tilanteessa ollut somekäyttäjä riensi jakamaan oman tarinansa australialaisnaisen päivityksen kommenttikenttään.

– Tein tätä kuukausia lasikulhossa olleelle pienelle mehikasville, kunnes aloimme tyttäreni kanssa ihmetellä, miksei se kasvanut, eräs viherpeukalo kommentoi.

– Pomoni kasteli tekokasvejani ollessani lomalla, eräs kehui.

– Isäni kasteli Ikeasta ostettua mehikasvia ollessani pois kotoa kaksi viikkoa. Hän oli todella ylpeä itsestään ja kertoi olleensa todella varovainen, sillä tiesi, ettei mehikasvit tarvitse paljoa vettä. Ja sitä hän olikin, varovainen, sillä vesi ei ollut ehtinyt lainehtia pöydälle, toinen naureskeli.

Yksi kommentoijista kertoi, kuinka hänen miehensä oli kastellut aidolta näyttävää tekokasvia vuosien ajan.

– Hän jopa antoi kasville lannoitetta ja kertoi minulle, kuinka mahtava puutarhuri hän onkaan. Hän tuohtui, kun kerroin hänelle kasvin olevan keinotekoinen, nainen jatkoi.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja