Hartaasti odotettu Tenet saa ensi-iltansa ensi viikolla – katso ennennäkemätöntä materiaalia Christopher Nolanin suurelokuvasta

2:02
Tenet vihdoin teattereihin – katso erikoismateriaalia ensimmäisestä koronakriisin puhkeamisen jälkeen ensi-iltansa saavasta isosta Hollywood-elokuvasta

Tenetistä odotetaan suunnannäyttäjää elokuva-alan syksylle. Katso ensi viikolla ensi-iltansa saavan elokuvan uusi, pitkä traileri. 

Brittiläisen ohjaaja-käsikirjoittaja Christopher Nolanin suurtuotanto Tenet saa ensi-iltansa Suomessa ja monissa muissa maissa tulevana keskiviikkona 26. elokuuta.

Elokuva-ala on kärsinyt koronakriisistä paljon ja monet jo valmiina olevat isot elokuvat ovat siirtyneet pitkälle syksyyn ja ensi vuodelle.

Esimerkiksi uuden James Bond -elokuvan No Time to Die ja kasariklassikko Top Gunin jatko-osan ensi-illat on siirretty marraskuulle ja vuoden 2021 puolelle.

Tenetin piti saapua elokuvateattereihin alun perin heinäkuussa, mutta koronaviruspandemian ja sen aiheuttamien rajoitusten vuoksi ensi-iltaa siirrettiin useampaan otteeseen.

Hartaasti odotetun uuden ison Hollywood-elokuvan toivotaan tuovan helpotusta alalle ja näyttävän suuntaa loppuvuodelle.

Tenet on kuvattu seitsemässä eri maassa, muun muassa Intiassa, Italiassa Tanskassa ja Norjassa sekä monille suomalaisille hyvin tutussa kaupungissa vain noin 90 kilometrin päässä Helsingistä.

Katso MTV Uutiset Liven lähetys aiheesta yllä ja Tenetin pitkä traileri kokonaisuudessaan alla.

3:32
 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja