Hämmentynyt Sipe Santapukki: "Harvoin pääsee ensi-iltaan, missä elokuva kertoo omasta itsestäni"

Apulanta-rumpali kertoi jännittävänsä eniten vanhempiensa reaktioita elokuvaan.

Apulanta-rumpali Sipe Santapukki saapui yhtyeensä alkutaipaleesta kertovan Teit meistä kauniin -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan rakkaansa, entisen kilpasuunnistaja Minna Kaupin kanssa.

– Harvoin sitä pääsee ensi-iltaan, missä elokuva kertoo minusta itsestäni ja kavereista. Tämä on hyvin omituista. Olen varmaan väärä ihminen vastaamaan kysymykseen, että oliko elokuva hyvä vai ei, sillä tätä katsoo aivan liian läheltä, Sipe sanoi MTV:n haastattelussa punaisella matolla.

– Mutta hienoahan tämä on. Sitä on tehnyt jotain oikein, että voi seistä nyt tässä. Tuukka Temoselle kuuluu valtava kunnia ja kiitos siitä, että otti meidän yhtyeen elokuvansa kohteeksi.

Sipe on yksi elokuvan päähahmoista ja tulevana perjantaina juhlitaan Apulandian avajaisia Lahdessa. Onko rumpali onnistunut pitämään jalat maan pinnalla?

– Meillä on ollut sen verran paljon liitoa ja kiitoa Apulandian ja kahvilan sun muiden tiimoilta, elämme erikoisia aikoja, jossa elokuva on yksi iso osa. Eivät ne jalat ehdi laskeutua, Minna Kauppi totesi nauraen.

Santapukki kertoo jännittävänsä eniten omien vanhempiensa reaktioita.

– Luulen, että värikynällä väritetyt pätkät elokuvassa ovat ne, mitä ei kehtaisi vanhemmilleen näyttää. No, Risto Santapukki (Sipen isä) on minun kyydilläni täällä. Toivotaan, että mahdumme illan päätteeksi vielä samaan autoon, Sipe totesi.

Apulanta-elokuva on nuorten näyttelijöiden juhlaa 2:07

Olga Temonen: Tämä elokuva on meille sydämen asia 6:50


Lue myös:

    Uusimmat