Haluatko suunnittelijaksi? Tässä Minna Parikan vinkit!

Suunnittelutyö vaatteiden, kenkien tai asusteiden parissa saattaa olla useimpien haave. Lähemmäksi tätä unelmaa pääsee kenkäsuunnittelija Minna Parikan neuvoilla.

Suunnittelijan työ vaikuttaa glamourilta ja hohdokkaalta, mutta se vaatii paljon ponnistelua ja työtunteja. Millaisia vinkkejä antaisit kaikille suunnittelutyöstä innostuneille, Minna Parikka?

– Se vaatii paljon pitkäjänteistä työtä, malttia ja sitä että varsinkin alussa on duunissa 24/7.

Jos haluaa menestyä myös maailmalla, niin se vaatii kenkäsuunnittelijan mukaan kansainvälistä ajattelutapaa ja kiinnostusta olla tien päällä.

– Omaa tuotettaan ja omia visioitaan on tuotava rohkeasti esille, Parikka lisää.

Omaleimaisesta kädenjäljestään tunnettu suunnittelija myös kertoo, että koskaan ei saa lannistua, vaikka joku ei muotiluomuksista pitäisikään.

Minna on päässyt urallaan jo pitkälle, mutta nälkää riittää edelleen ja paljon. Millaisia suunnitelmia Minnalla onkaan tulevaisuuden varalle?

– Aion tehdä parempia mallistoja sesongista toiseen. Tuon enemmän omaa persoonaa ja persoonallisuutta niihin tuotteisiin, Parikka lupaa. 

Jos haluaa pysyä huipulla, täytyy jatkuvasti seurata uusia trendejä. 

– Seuraan jatkuvasti mitä muut tekevät globaalisti. Pitää tietää missä trendit menevät, mutta en lähde liikaa juoksemaan niihin perässä, vaan teen oman version sitten.

AVA-kanavalla vietetään parhaillaan muotiviikkoja! Katso mitä kaikkea tämän viikon aikana on luvassa.

Haluatko ensimmäisten joukossa tietää uusista trendeistä? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat