Oletko itse joutunut kuulemaan? Nämä ovat pahimmat asiat, jotka kumppani voi sanoa sängyssä

Miehet ja naiset ovat paljastaneet kyselytutkimuksessa pahimmat asiat, jotka he ovat kuulleet sängyssä. Tuloksissa korostuu yksi selkeä ykkönen.

Useissa selvityksissä sekä naiset että miehet ovat puhuneet kommunikoinnin tärkeyden puolesta. Monen fantasia on myös tuhmien puhuminen sängyssä. Esimerkiksi tämän kyselyn mukaan jopa neljä viidestä naisesta halusi kumppaninsa puhuvan enemmän tuhmia.

Oli sitä kuinka innostunut tahansa, sängyssä kannattaa kuitenkin miettiä hiukan, mitä sanoo. Nettideittipalvelu SaucyDates on selvittänyt kaikista pahimmat asiat, joita sängyssä voi sanoa. Kyselyyn osallistui yli 5 000 sivuston käyttäjää ympäri maailmaa. Tutkimus keskittyi heteropareihin.

Osallistujia pyydettiin kertomaan, mikä oli pahin asia, jonka he olivat kuulleet seksin aikana.

Kaikista pahinta on kuulla sängyssä väärä nimi

Sekä naisten että miesten mielestä kaikista pahin asia, jonka sängyssä voi seksikumppanin suusta kuulla, on väärän henkilön nimi. Kakkossijaa naisten listalla pahimmista tunnelman pilaajista pitää lause "en pysty siihen" ja kolmossijaa "pehmenen".

Seuraavaksi naisten listalle on päässyt kolme kysymystä, joita ei kenenkään mielestä pitäisi kuulla sängyssä. Järjestys neljännestä alkaen on "teitkö tätä eksäsi kanssa?", "millainen sisaresi on?" ja "mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi?".

Miehet eivät tykkää, jos naisella on tylsää

Miesten mukaan väärän henkilön nimen sanomisen jälkeen pahin tunnelman tappaja on lause "minun täytyy päästä kakalle". Miehilläkin kärkeen ovat päässeet petipuuhiin kuulumattomat kysymykset: "Paljonko kello on?" ja "Oliko tämä tässä?" Tylsistymistä kuvaa myös viidennelle sijalle päässyt lause: "Hoida tämä niin nopeasti kuin voit".

Harva varmasti haluaa kumppanin muistuttavan vanhemmista kesken petipuuhien, joten miesten mielestä kuudenneksi pahin asia sängyssä sanottavaksi onkin ymmärrettävästi kysymys: "Luuletko, että äitisi on joskus kokeillut tätä asentoa?"

Katso sekä naisten että miesten listat kokonaisuudessaan alta!

Pahimmat asiat, jotka naiset ovat kuulleet sängyssä

  1. Väärä nimi
  2. En pysty siihen
  3. Pehmenen
  4. Teitkö tätä eksäsi kanssa?
  5. Millainen sisaresi on?
  6. Mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi?
  7. En rakasta sinua
  8. Eroan kanssasi tämän jälkeen
  9. Voinko soittaa äidillesi?
  10. Olet lähes yhtä hyvä kuin eksäni

Pahimmat asiat, jotka miehet ovat kuulleet sängyssä

  1. Väärä nimi
  2. Minun täytyy päästä kakalle
  3. Paljonko kello on?
  4. Oliko tämä tässä?
  5. Hoida tämä niin nopeasti kuin voit
  6. Luuletko, että äitisi on joskus kokeillut tätä asentoa?
  7. Mitä haluat ruoaksi huomenna?
  8. Sinä muistut isääni
  9. Olet vähän pieni
  10. Mikä nimesi olikaan?

Lähteet: Sun, SaucyDates

***


Lue myös:

    Uusimmat