Guns N´Roses –kitaristi erosi bändistä – kiittää faneja tuesta

Kulttiyhtye Guns N´Rosesin kitaristi DJ Ashba on yllättäen ottanut lopputilin yhtyeestä.

Kuusi vuotta yhtyeen keikkakitaristina toiminut DJ Ashba ilmoitti eropäätöksestään virallisilla verkkosivuillaan. Mies julkisti sivuillaan monen sivun mittaisen käsinkirjoitetun avautumisen eroon johtaneista syistä.

Suurin syy lähdölle on se, että jatkuvasti maailmaa kiertävä mies haluaa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

– Olen nyt siinä pisteessä elämässäni, että tuntuu tärkeältä omistautua yhtyeelleni Sixx AM:lle, rakastavalle vaimolleni ja perheelleni, ja niille monille seikkailuille, joita tulevaisuudessa kohtaan, mies kirjoittaa.

Eroilmoituksen jälkeen miehen verkkosivut ja Facebook-tili täyttyivät saman tien fanien kommenteista ja heidän kannustavista viesteistään.

–En voi kiittää teitä tarpeeksi kaikista kauniista sanoistanne, sydäntälämmittävistä viesteistä sekä uskomattomasta rakkaudesta, mitä annatte minulle edelleen. Kiitos kaikille, että olette niin ymmärtäväisiä ja kunnioittavia tunteitani kohtaan, DJ Ashba kirjoitti faneilleen keskiviikkona Facebook-sivuillaan.


Uusista tuulista huolimatta mies aikoo muistella Gunnari-aikojaan lämmöllä.


– Haluan kiittää Axlia sydämeni pohjasta, ei ainoastaan elämäni hienoimmasta kokemuksesta, mutta myös siitä, että hän todella uskoi minuun. Olet oikea ystävä ja pysyn yhtenä suurimmista faneistasi, mies fiilisteli erokirjeessään.


DJ Ashban toisen yhtyeen Sixx AM:n on uumoiltu palaavan studioon lähiviikkojen aikana äänittämään lisää materiaalia seuraavalle albumilleen. Sixx AM – yhtyeessä soittavat Ashban lisäksi Nikki Sixx sekä James Michael. 




Lue myös:

    Uusimmat