Googlelta kaivattu muutos mobiili-Gmailiin: keskustelunäkymän voi poistaa käytöstä

Gmailin mobiilisovellusversio on saamassa kauan haikaillun päivityksen, kerrotaan sähköpostipalvelun blogissa. Viestejä ei enää jatkossa tarvitse tarkastella keskustelumuodossa.

Gmail-sovelluksella sähköpostiviestit on alusta alkaen näytetty keskustelunäkymässä, jossa jokainen viesti toimii ikään kuin omana repliikkinään. Kaikkia tämä vaihtoehto ei kuitenkaan ole miellyttänyt, ja nyt Google onkin pitkän odotuksen jälkeen tuomassa sähköpostisovellukseen mahdollisuuden poistaa keskustelunäkymä käytöstä.

Tietokoneella samainen valinta tuli saataville jo vuonna 2010 käyttäjien toiveiden mukaan. Mobiilipuolella odotus oli huomattavasti pidempi, mutta vastedes viestit saa halutessaan näkymään myös yksittäisinä.

Uuden näkymän saa käyttöönsä Gmail-sovelluksen asetuksista omaa sähköpostiosoitettaan koskettamalla. Avautuvasta valikosta voi alaspäin selaamalla valita mieleisensä vaihtoehdon keskustelunäkymän ja yksittäisten viestien väliltä.

Google on julkaissut uuden ominaisuuden osaksi Gmail-sovellusta, ja sen pitäisi ilmaantua saataville muutaman vuorokauden kuluessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja