Game of Thrones -tähti avoimena seksuaalisuudestaan: "Rakastan sielua, en sukupuolta"

Sophie Turnerin paljastus on herättänyt tunteita faneissa.

Game of Thrones -tähti Sophie Turner avautuu haastattelussa seksuaalisuudestaan. Hän kertoo Rolling Stone -lehdelle, ettei seurustelukumppanin sukupuolella ole hänelle väliä.

Turner, 23, on kihloissa Joe Jonasin, 29, kanssa. Turner on aiemmin kertonut, että kihlautuminen nuorena ei koskaan kuulunut hänen suunnitelmiinsa. Haastattelussa hän kertoo, että oli varautunut olemaan loppuelämänsä yksin. Kaikki kuitenkin muuttui, kun hän tapasi kihlattunsa.

– Luulen, että kun on löytänyt oikean henkilön, sen vain tietää. Tunnen, että sieluni on paljon minua vanhempi. Olen elänyt tarpeeksi tietääkseni. Olen tavannut tarpeeksi poikia ja tyttöjä tietääkseni.

Turner jatkaa, ettei seurustelukumppanin sukupuolella ole hänelle väliä.

– Kaikki kokeilevat. Se kuuluu kasvamiseen. Rakastan sielua, en sukupuolta.

Sosiaalisessa mediassa Turnerin paljastus herätti innostusta. Monet tulkitsivat tähden tulleen kaapista, ja iloitsivat siitä Twitterissä.

Osa keskustelijoista kuitenkin huomautti, ettei Turner itse määritellyt seksuaalisuuttaan.

– Oikeita ihmisiä ei voi määritellä miten tahtoo. Jos he vaativat tietyn määritelmän, sitä käytetään. Jos eivät, sitä ei voi valita heidän puolestaan. Siinä se.

– Kaikille, jotka väittelevät, onko Sophie bi- vai panseksuaali: hän ei ole kumpaakaan. Hän ei ole koskaan määritellyt itseään eikä hänen tarvitse. Teillä ei ole oikeutta lokeroida häntä, joten olkaa hiljaa.

Viime vuonna Turner kertoi Marie Claire -lehdelle, ettei pidä avioliittoa saavutuksena.

– On kummallinen harhaluulo, että naimisissa oleminen on mahtavin asia, joka sinulle koskaan tapahtuu. Olen aina ajatellut, että teen töitä urani eteen ja kun saavutan jotain, se tuntuu suurimmalta asialta, jonka voin elämässäni tehdä, hän pohti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja