Joe Jonas vastaa ex-vaimonsa syytöksiin lasten passien pitämisestä itsellään

Muusikko Joe Jonas ja Game of Thrones -tähti Sophie Turner selvittelevät eronsa jälkeisiä käytäntöjä. 

Muusikko Joe Jonasin uutisoitiin syyskuun alussa jättäneen avioerohakemuksen ja hakevan eroa näyttelijäpuolisostaan, Game of Thrones -tähti Sophie Turnerista. Parilla on kaksi tytärtä, jotka ovat syntyneet vuosina 2020 ja 2022. 

CNN:n saamien oikeuden asiakirjojen mukaan Turner jätti 21. syyskuuta vetoomuksen New Yorkiin, jossa hän vaatii Jonasta palauttamaan parin yhteiset lapset kotiinsa Englantiin. Vetoomuksessa viitataan siihen, että on väärin pitää lapsia New Yorkissa pois vakituisesta asuinpaikastaan Englannista. Perhe oli tehnyt Englannista “pysyvän” kotinsa huhtikuussa 2023. Turner on väittänyt, että mennessään hakemaan lapsia Jonasin luota, tämä ei olisi antanut heidän passejansa Turnerille. 

Jonasin edustajan mukaan Floridan tuomioistuin on jo kuitenkin antanut määräyksen, joka estää kumpaakaan vanhempaa siirtämästä lapsia. Turnerille tämä määräys toimitettiin edustajan mukaan 6. syyskuuta.

Edustajan lausunnossa väitetään, että alle 24 tuntia sen jälkeen, kun yhteisvanhemmuusjärjestelystä oli sovittu, Turner kuitenkin ilmoitti haluavansa viedä lapset pysyvästi Isoon-Britanniaan. Tämän jälkeen hän vaati omalla vetoomuksellaan, että Jonas luovuttaisi lasten passit, jotta hän voisi viedä heidät pois maasta välittömästi. Edustajan mukaan, jos Jonas olisi suostunut, hän olisi rikkonut Floridan tuomioistuimen määräystä.

Jonasin edustajan mukaan tämä haluaisi yhteisvanhemmuuden, jossa lapset kasvaisivat sekä isänsä että äitinsä luona niin Yhdysvalloissa kuin Isossa-Britanniassa. Lausunnossa kuitenkin mainitaan, että lapset ovat viettäneet suurimman osan elämästään Yhdysvalloissa. 

Jonasin edustajan mukaan lapset ovat itseasiassa tällä hetkellä äitinsä luona, ja Jonas toive on, että Turner harkitsisi ankaria oikeudellisia aikeitansa ja etenisi rakentavammin ja yksityisemmin. Lausunnon mukaan Jonasin ainoa huoli on lastensa hyvinvointi. 

Turner ja Jonas ehtivät olla naimisissa neljä vuotta. He avioituivat vuonna 2019 lähes kolmen vuoden seurustelun jälkeen. 

Eron jälkeen lapset ovat olleet enemmän Jonasin luona, koska Turner on ollut paljon uuden sarjansa kuvauksissa. Tämä järjestelyn kerrotaan sopineen molemmille. 

Turner jakoi Instagramiin 6. syyskuuta lausunnon, jossa hän kertoo parin päätyneen eroon yhteisymmärryksessä. 

– Liikkuu paljon spekulatiivisia tarinoita siitä, miksi, mutta tämä on tosiasiassa yhteinen päätös ja toivomme vilpittömästi, että jokainen kunnioittaa toiveitamme meidän ja lastemme yksityisyydestä, Turner kirjoitti tuolloin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Turner on poistanut julkaisustaan kommentointimahdollisuuden.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat