Sophie Turner vaatii ex-miestään Joe Jonasia palauttamaan lapset Yhdysvalloista "pysyvään" kotiinsa Englantiin

Näyttelijä Sophie Turner ja muusikko Joe Jonas ovat eroamassa. 

Muusikko Joe Jonasin uutisoitiin jättäneen avioerohakemuksen ja hakevan eroa näyttelijäpuolisostaan,  Game of Thrones -tähti Sophie Turnerista. Parilla on kaksi tytärtä, jotka ovat syntyneet vuosina 2020 ja 2022. 

CNN:n saamien oikeuden asiakirjojen mukaan Turner jätti 21. syyskuuta vetoomuksen New Yorkiin, jossa hän vaatii Jonasta palauttamaan parin yhteiset lapset kotiinsa Englantiin. Vetoomuksessa viitataan siihen, että on väärin pitää lapsia New Yorkissa pois vakituisesta asuinpaikastaan Englannista. Perhe oli tehnyt Englannista ”pysyvän” kotinsa huhtikuussa 2023. 

Turnerin vetoomuksen mukaan Jonas oli hoitanut parin kahta tytärtä ollessaan kiertueella The Jonas Brothers -yhtyeensä kanssa. Tämä oli sovittu järjestely Turnerin ollessa mukana uuden sarjan tuotannossa. Turner oli suunnitellut palaavansa Englantiin syyskuussa lastensa kanssa, mutta kun hän yritti noutaa heidän passinsa Jonasilta viime viikolla, Jonas Turnerin mukaan kieltäytyi. 

Jonas haki avioeroa Turnerista 5. syyskuuta neljän vuoden avioliiton jälkeen. Turner väittää vetoomuksessaan, että hän sai tietää median kautta Jonasin jättämästä avioerohakemuksesta.

Jonasin edustaja kiisti väitteen ja väitti, että Turner tiesi etukäteen, että Jonas aikoi hakea avioeroa.

Jonasin edustajan mukaan tämä hakee yhteishuoltajuutta, jotta lapset kasvattaisi sekä isä että äiti niin Yhdysvalloissa kuin Isossa-Britanniassa. 

– Lapset syntyivät Yhdysvalloissa ja ovat viettäneet suurimman osan elämästään Yhdysvalloissa. He ovat Yhdysvaltojen kansalaisia, edustaja lisäsi. 

Ex-pari aloitti seurustelun vuonna 2016 ja kihlautui vuonna 2017. Jonas ja Turner pitivät kahdet häät, joista ensimmäisiä juhlittiin vuonna 2019 Las Vegasissa pienimuotoisessa seremoniassa. Ellen mukaan toisen kerran he menivät naimisiin ylellisessä seremoniassa Château de Tourreaussa Etelä-Ranskassa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat