Floridalaismies yritti myydä auton takaisin samaan liikkeeseen, josta oli sen juuri varastanut – ei tarttunut saamaansa tarjoukseen

Käytettyä autoa ostamassa? Tässä vinkit autokaupoille 2:21
Oletko ostamassa käytettyä autoa? Katso videolta vinkit pahimpien sudenkuoppien välttämiseksi.

Tämän kaverin suurin synti ei ole ainakaan kunnianhimon puute.

Kun asiakas astuu autoliikkeeseen ja haluaa vaihtaa kärrynsä uudempaan, ei prosessiin yleensä liity mitään ihmeellistä. Asiakkaan tarpeet kartoitetaan, hänelle etsitään sopiva autoyksilö liikkeen valikoimista ja sen jälkeen arvioidaan, mitä vanhasta hyvitetään vaihdossa.

Mutta jos asiakas saapuu paikan päälle autolla, jonka on itse omakätisesti varastanut kyseisestä liikkeestä vain muutamaa päivää aiemmin, on prosessi hieman erilainen.

Tällainen tilanne lienee uusi useimmille autoliikkeessä työskenteleville, mutta tämän yrityksen henkilökunta toimi tilanteessa kuin kokeneetkin konkarit olisivat tehneet.

Floridalaismiehen seikkailut jatkuvat

Floridassa vuosien varrella tapahtuneet ja vertaistaan hakevat erikoiset tapaukset saivat taas jatkoa, sillä tämäkin hämmentävä episodi koettiin "Sunshine Statessa", tällä kertaa Jacksonvillessä.

Paikalliseen Chryslereitä, Dodgeja ja Jeepejä myyvään liikkeeseen saapui maanantaina 50-vuotias mieshenkilö, joka ilmoitti aikeistaan vaihtaa autonsa uudempaan.

Kun henkilökunta syötti ajoneuvon tietoja järjestelmään selvittääkseen, millaista hyvitystä siitä voitaisiin tarjota, kävi ilmi, että kyseessä oli tasan sama auto, joka oli viety liikkeestä vain muutamaa päivää aiemmin. 

Ainoa tarjous, jonka mies löysi edestään, tulikin sitten paikalle saapuneilta poliiseilta ja kuului muodossa "sinulla on oikeus vaieta". Mies ei tiettävästi tarttunut saamaansa tarjoukseen, vaan myönsi tekonsa.

Lähde: Autoblog

Lue myös:

    Uusimmat