Floridalaismiehen poikkeuksellinen pysäköintisuoritus sai virkavallan epäilemään, että nyt ei olla oltu ihan selvänä liikkeellä

Kuka viritti auton roikkumaan sillalta? 0:45
Täysin artikkelin tapaukseen liittymättömällä videolla nähdään Honda Civic, joka roikkui vaijerien varassa torontolaisen ylikulkusillan alla vuonna 2017. Syyllisiksi epäiltiin niin avaruusolioita kuin opiskelijoitakin.

"Floridalaismies" on jälleen töpeksinyt uutisotsikoiden arvoisesti. Artikkelin lopusta löydät listauksen muista floridalaismiehen helmistä.

Floridan Clearwaterissa Yhdysvalloissa poliisi pidätti tällä viikolla miehen tavattuaan hänen autonsa killumasta betonisen rantavallin päältä.

Koska ihan vieressä oli pysäköintialue, kävi poliisilla varmasti mielessä sekin, että auto olisi saattanut olla alun perin pysäköitynä sinne minne kuuluukin, mutta olisi valunut kohti rantaa esimerkiksi joko inhimillisen tai teknisen virheen vuoksi.

Tätä teoriaa ei kuitenkaan tukenut auton erikoinen kulma parkkialueeseen nähden. Todennäköisemmältä vaihtoehdolta vaikuttikin ilmeisesti heti alusta alkaen se, ettei kuljettaja ollut aivan kunnossa. Poliisi nimittäin julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa se kertoi etsivänsä epäiltyä rattijuoppoa.

Epäilyille saatiin vahvistus, kun poliisi lopulta tavoitti punaisen Lexus RX -katumaasturin 38-vuotiaan kuljettajan. Miestä syytetään nyt rattijuopumuksesta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Kuten alla olevista muista artikkeleistamme voit päätellä, on floridalaismies hyvin ehtivää sorttia.

Lue myös:

    Uusimmat