Mies haluaa tämän Porschen niin epätoivoisesti, että ehdottaa hyvin poikkeuksellista vaihtokauppaa

2:41

Haluatko jotain arvokasta, mutta matti on kukkarossa? Myy toinen munuaisistasi – pärjäät yhdelläkin. Vanha vitsi, jonka kaikki ovat varmasti kuullut. Eräs floridalaismies on kuitenkin joutunut keksimään jotain muuta rahoittaakseen unelma-autonsa hankinnan.

Pääkuvan video: Lähikuvissa Saga Norénin Porsche 911S 1977

Floridalaismies on vakaasti päättänyt toteuttaa unelmansa Porsche 911 GT2 RS:n omistamisesta. Autoa valmistettiin vain tuhat yksilöä, jotka myytiin hyvin nopeasti loppuun, joten hän ei voi vain marssia liikkeeseen ja pyytää haluamaansa, vaikka pätäkkää ilmeisesti löytyykin.

Itse asiassa floridalaismies on ehtinyt kerryttää varallisuuttaan sen verran mukavasti, ettei häntä haittaa maksaa pientä ylihintaa saadakseen haluamansa. GT2 RS:n myyntihinta oli 294 000 dollaria, mutta autojen ensiostajat ovat sittemmin myyneet niitä eteenpäin yli puolellakin miljoonalla. Suomessa auton listahinta oli muuten yli 520 000 euroa.

Kuten aiemmin tuli todettua, ei tarinamme floridalaismies ole sieltä köyhimmästä päästä, mutta ilmeisesti käteiskassasta näkyy tällä hetkellä pohja. Hän nimittäin tarjoaa vaihdossa unelma-autoonsa Floridan edustalla sijaitsevaa saartaan. Kyllä; omaa 1,2-neliökilometristä saartaan, jonka hintapyyntönä on 568 000 dollaria.

700-hevosvoimainen GT2 RS on historian tehokkain katulaillinen 911. Se kiihtyy nollasta sataan 2,7 sekunnissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja