Flirttailun nopea päätös jäi kaihertamaan – nainen etsi "söpön bussimiehen" käsiinsä Tinderin avulla

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Jos olet sinkkuna etsinyt seuraa netistä, samaistut taatusti tähän videoon!

Yhdysvaltalaisnaista jäi harmittamaan, kun hän ei mennyt puhumaan kivannäköiselle tyypille bussissa. Hän päätti yrittää etsiä "söpön bussimiehen" Tinderin avulla ja näin yllättäen kävikin! 

TikTokia nimimerkillä @seattlesims käyttävä 24-vuotias nainen kertoi hiljattain treffitarinan, joka on kuin suoraan romanttisista komedioista. Aiheesta kertoo Mirror.

Ensimmäisellä videollaan nainen kertoo, että hän oli eräänä päivänä marraskuussa vuonna 2019 bussissa matkalla töihin, kun hänen katseensa kohtasi erään kivannäköisen miehen kanssa. He hymyilivät toisilleen, mutta eivät puhuneet mitään. Sillä kertaa ei tapahtunut sen enempää.

Tammikuussa 2020 sankarittaremme sattui samaan bussiin kyseisen miehen kanssa uudelleen. Silloinkin heidän välisissä katseissaan tuntui olevan kipinää. 

Tälläkään kertaa ei tapahtunut muuta. Naisen piti nimittäin jäädä pian pois bussista ja hän hätääntyi, kun ei tiennyt, mitä tehdä. Heti pysäkillä häntä alkoi kovasti kaihertaa se, ettei hän mennyt juttelemaan tuolle kivanoloiselle tyypille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tinder-etsinnät tulille

Seattle päätti yrittää tavoittaa tämän miehen. Hän latasi Tinderin ja teki profiilin, jossa kertoi toivovansa, että kyseinen tyyppi ottaisi yhteyttä. 

Myöhemmin eräs mies laittoi viestiä. Hän kertoi nimekseen Greg.

– Okei, tämä on ehkä vähän noloa, mutta mahdatkohan profiilitekstissäsi tarkoittaa minua? Minulla oli tapana mennä tuolla bussilla ja kasvosi jäivät mieleeni. Olit se supersöpö punapää, jolla oli nenäkoru, Greg kirjoitti.

–  Minusta meidän katseemme kohtasivat kerran tai pari ja jos niin kävi, ihan varmasti olisin hymyillyt sinulle. Jos satun olemaan etsimäsi henkilö, olisi tosi kiva mennä joku kerta yksille ja viimeinkin tavata sinut. Ja jos en ole tuo tyyppi, niin voi harmi!

Nainen ei kertonut, milloin hän teki Tinder-profiilin. Vastausviesteistä päätellen Greg ei aivan heti viimeisimmän bussikohtaamisen jälkeen tavoittanut häntä, sillä miehen antama tykkäyksen kohdalla näkyy päivämääränä 26. toukokuuta 2021. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seattle vastasi Gregille:

– Ei tuo ole ollenkaan noloa, koska olet taatusti etsimäni tyyppi! En olisi uskonut, että ikinä löydän sinut. Olisi tosi ihanaa tavata sinut!

Alkoivat seurustella

Ensimmäinen video keräsi yli 600 000 katselukertaa. Jatkovideoilla nainen paljasti, mitä myöhemmin tapahtui: he olivat käyneet tuntien mittaisiksi venähtäneillä treffeillä ja huomanneet viihtyvänsä toistensa seurassa mainiosti. Naisesta alkoi tuntua, että tässä voisi olla jotain enemmänkin.

Kolmas video sai varmasti monet rakkaustarinoiden nälkäiset tiktokkaajat hykertelemään onnesta. Tuolla videolla nainen julkaisi kuvia Gregistä sekä heistä yhdessä läheisissä tunnelmissa. Kommenttiosiossa hän paljasti, että he seurustelevat.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tiktokissa haltioiduttiin

Kolmannen videon kommenteissa ihastellaan, että voiko tällainen olla tottakaan.

– Apua, tämä on jo järjettömän ihanaa! hehkutti joku.

– Tämä oli ihan varmasti kohtalon sanelemaa! uskoi eräs.

– Voi, miten ihana uutinen! Kaikkea hyvää teille! toivotteli eräs.

Lue myös:

    Uusimmat