Fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg: Näin lihaksikas nainen pukeutuu naisellisesti!

Liikunta- ja terveysvalmentaja Jutta Gustafsberg antoi AVAn lukijoille vinkkinsä siihen, mihin sporttisen ja lihaksikkaan naisen kannattaa panostaa naisellisessa juhlapukeutumisessa. Valmentaja vinkkaa, ettei työnsä hedelmiä kannata ainakaan piilottaa.

Fitness-valmentaja Jutta Gustafsberg, 39, on tottunut antamaan liikunta- sekä terveysvinkkejä ja jakamaan terveellisen ruokavalion ilosanomaa.

Kuitenkin itse fitness-valmentajakin jättää treenivaatteet suosiolla nurkkaan ja nappaa vaatekaapista korkkarit ja vaikkapa lempileopardimekkonsa: juhlahumussa atleettinenkin nainen haluaa panostaa naisellisuuteen.

Mutta miten atleettinen, urheilullinen nainen voi pukeutua naisellisesti?

– Atleettinen nainen voi toki yrittää kätkeä lihaksiaan, mutta jos ne ovat vaivalla ja työllä hankittu, niin miksi niitä ei voisi sitten näyttää? Gustafsberg hymyilee.

Fitness-valmentajan mukaan monesti sporttiset naiset mielletään leveäharteisiksi, mutta muualla kropassa heillä ei ole lainkaan rasvaa. Heidän tulisikin esitellä rohkeasti työnsä hedelmiä pukeutuessaan naisellisesti.

– Sporttisia naisia suosittelen käyttämään riittävän vartalonmyötäisiä vaatteita, jotta ne salilla tai lenkkipolulla vietetyn ajan tulokset, kuten pystypakarat ja kurvit, näkyisivät oikeasti. Mielestäni treenitulosten pitää antaa näkyä! valmentaja rohkaisee.

Anna lihasten näkyä juhlahumussakin!

Myös juhlapukeutuminen saattaa mietityttää lihaksikasta naista: sopiiko minkäänlainen iltapuku? Jutta Gustafsbergin mukaan sporttisen naisen ei kuitenkaan tule luottaa asuvalinnassaan perinteiseen pikkumustaan.

– Sporttinen nainen ei välttämättä istu pikkumustaan, vaan niitä mielellään nähdään hoikan naisen päällä. Mutta kyllä sporttinenkin nainen voi olla hyvinkin elegantti. Onhan jo Linnan juhlissakin nähty, kuinka makeilta yläkropasta avonaiset, pitkät mekot näyttävät urheilijoilla! Gustafsberg muistuttaa.

– Esimerkiksi lihaksikas selkä on aivan upea näky, jos mekko on selästä avoin. Niin voi ainakin erottua tyylikkäästi massasta.

Energiaa pursuava Jutta Gustafsberg jakoi myös meikkivinkkinsä:

– Rusketus on yksi erittäin hyvä kauneusvinkki. Sanon näin omalla Juttamaisella suoralla kielellä, että valkoinen läski näyttää paljon kamalammalta kuin ruskea läski. Ruiskurusketuksella kasvotkin näyttävät paljon eloisammilta , eikä silloin hirveästi tarvitse edes meikkiä.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Lehtikuva, AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja