Vaaleat kaunottaret Jutta Gustafsberg ja Sunneva Kantola säväyttivät glamour-lookilla

Vaaleat kaunottaret ja parhaimmat ystävykset Jutta Gustafsberg ja Sunneva Kantola edustivat Elle Style Awards -muotigaalassa glamouria hohkaen ja asusteisiin panostaen.

Elle Style Awards 2012 -gaalaan 24. lokakuuta saapuneet ystävykset ja yhtiökumppanit Jutta Gustafsberg ja Sunneva Kantola molemmat valitsivat ylleen selkeälinjaiset ja glamouria henkivät juhlamekot.

– Mekkoni on omasta Sunny'sin mallistostamme. Lous Vuittonin koruni ja laukkuni ovat taas siitä ihania, että ne voi yhdistää juhlaan tai farkkuihin, fitness-tähti Gustafsberg hymyilee kertoen rakastavansa ranskalaista muotia sekä asusteita.

– Vaatteisiin saattaa kyllästyä helposti, mutta kun ostat upean laukun, se vaan toimii vuodesta toiseen missä tilaisuudessa tahansa, Gustafsberg kertoo.

Samaiseen vaatemerkkiin luotti myös missimanageri Sunneva Kantola.

– Laukukseni valitsin Diorin klassikon, joka on kuin koru, Kantola kertoo.

Monet naiset pohtivat, saako samaa mekkoa käyttää uudestaan eri juhlissa. Mitä mieltä tästä ovat parhaimmat ystävykset?

– Itse olen aina ollut sellainen, joka ei samaa mekkoa pue! Juhlapukeutumisessa haluan aina laittaa jotakin uutta ja säväyttävää päälle, vaikka olisi sukujuhlat kyseessä. Samaa mekkoa voi kyllä käyttää uudestaan eri tilaisuuksissa, jos tietää varmaksi sen, että siellä on eri vieraat, Sunneva nauraa.

– Olen täysin samoilla linjoilla; julkisessa juhlassa ei saa käyttää samaa mekkoa kahta kertaa, Gustafsberg komppaa.

Elle Style Awards 2012 nähdään AVAlla sunnuntaina 28.10. klo 20.00.


Lue lisää muotigaalasta:


AVA

Kuvat: AVA, MTV3 Viihde

Lue myös:

    Uusimmat