Mainos

Fitness-bloggari julkaisi kuvan raskauden realiteeteista: ”Meillä on vain yksi elämä”

Timmistä vartalostaan tunnettu fitness-tähti kehottaa unohtamaan kauneusihanteet edes raskauden ajaksi. 

Yhä useampi fitness-tähti on ryhtynyt jakamaan rehellisiä kuvia kumotakseen äitiyteen ja kehonkuvaan liittyviä myyjiä. Yksi heistä on kahden lapsen äiti Anna Strode, joka hämmensi viime vuonna tuhatpäistä seuraajajoukkoaan julkaisemalla rehellisen kuvan vatsansa löysästä ihosta kaksosraskauden jälkeen. Kuvallaan nainen kehotti äitejä rakastamaan ja olemaan ylpeitä vartaloistaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Nyt nainen odottaa kolmatta lastaan, ja on tällä kertaa päättänyt paljastaa totuuden kauniiden Instagram-kuvien taustalta. Jakamassaan kuvaparissa hän esittelee raskauden kaksi puolta. Molemmat ovat totta, mutta usein vain toinen niistä päätyy suuren yleisön tietoisuuteen.

Kukaan meistä ei ole täydellinen

Toisessa kuvassa Strode poseeraa hymyillen jumppa-asussa, toisessa hän puolestaan makaa sohvalla ja nauttii jäätelöstä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Sivujani katsellessa saatat nähdä vain vasemmanpuoleisia kuvia ja ajatella, että tämä äiti treenaa koko ajan ja hänen täytyy syödä myös terveellisesti koko ajan. No, minä olen täällä kertomassa sinulle, että ei, se ei ole, miten asiat menevät. En usko, että kenenkään pitäisi elää ilman pientä hemmottelua, nainen kirjoittaa.

Tällä kuvaparillaan nainen haluaa ottaa kantaa epärealistisiin kauneusihanteisiin, joista niin monet naiset kokevat paineita jopa raskaana ollessaan.

– Olen todellinen äiti, jolla on todelliset raskaudesta johtuvat ruokahimot, ja joka todella kamppailee hyväksyäkseen sen, kuinka vartalo muuttuu elämän aikana. Meillä on vain yksi elämä ja toivon, että löydät iloisen, terveellisen ja kestävän tasapainon, nainen päättää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuva keräsi heti julkaisun jälkeen runsaasti huomiota, ja useat odottavat äidit ovatkin kiitelleet Strodea tästä rohkeasta esimerkistä. Kommentoijien mukaan kaikkien tulisi nähdä tämän kaltaisia kuvia huomatakseen, että olemme vain ihmisiä. Kukaan meistä ei ole täydellinen. 

Lähde: Independent

***

2:00


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.